Skip navigation

putin IS MURDERER

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020 : [100] Collection home page

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, Lviv, October 7-9, 2020 / Ministry of Education and Science of Ukraine, Lviv Polytechnic National University. – Lviv, 2020. – 108 p.

Зміст


1
LECTURE OF INVITED SPEAKERS
2.
5
6
7
8
9
10
11
ORAL TALKS
9.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
POSTER TALKS
20.
23
ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА ХІМІЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК
21.
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИГОТОВЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АНАЛІЗ ЯКОСТІ ХАРЧІВ
51.
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИРОБНИЦТВА ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
83.
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103

Content


1
LECTURE OF INVITED SPEAKERS
2.
5
6
7
8
9
10
11
ORAL TALKS
9.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
POSTER TALKS
20.
23
FOOD CHEMISTRY AND CHEMISTRY FOOD ADDITIVES
21.
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
MODERN METHODS FOR PRODUCTION OF FOOD AND FOOD QUALITY ASSESSMENT
51.
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
MODERN METHODS FOR PRODUCTION OF PACKAGING MATERIALS FOR FOOD INDUSTRY
83.
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 100
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)PreviewTypeIssue DateTitleAuthor(s)
7-Oct-2020Використання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоївДулька, О. С.; Прибильський, В. Л.; Куц, А. М.; Олійник, С. І.; Вітряк, О. П.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Використання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоївДулька, О. С.; Прибильський, В. Л.; Куц, А. М.; Олійник, С. І.; Вітряк, О. П.
7-Oct-2020Екстракт ягід годжі для м'ясопродуктівГаленко, О. О.; Баран, Д. І.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Екстракт ягід годжі для м'ясопродуктівГаленко, О. О.; Баран, Д. І.
7-Oct-2020Сурімі-подібний матеріал з м'яса індиківГаленко, О. О.; Шулер, С. М.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Сурімі-подібний матеріал з м'яса індиківГаленко, О. О.; Шулер, С. М.
7-Oct-2020Використання борошна насіння промислових конопель у м’ясопродуктахГаленко, О. О.; Шаповалов, В. Ю.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Використання борошна насіння промислових конопель у м’ясопродуктахГаленко, О. О.; Шаповалов, В. Ю.
7-Oct-2020Biodegradable polylactide packaging materialsLevytskyi, V. Ye.; Masyuk, A. S.; Kysil, Kh. V.; Katruk, D. S.; Kulish, B. I.; Lviv Polytechnic National UniversityConference Abstract7-Oct-2020Biodegradable polylactide packaging materialsLevytskyi, V. Ye.; Masyuk, A. S.; Kysil, Kh. V.; Katruk, D. S.; Kulish, B. I.
7-Oct-2020Інноваційні м'ясопродукти типу «Халяль»Галенко, О. О.; Безпалько, В. А.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Інноваційні м'ясопродукти типу «Халяль»Галенко, О. О.; Безпалько, В. А.
7-Oct-2020Аналіз рецептури сиру кисломолочного, як рецептурного компоненту сиркового десертуБолгова, Н. В.; Лихач, А. В.; Сумський національний агарний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниConference Abstract7-Oct-2020Аналіз рецептури сиру кисломолочного, як рецептурного компоненту сиркового десертуБолгова, Н. В.; Лихач, А. В.
7-Oct-2020Дослідження елементного складу цикоріюПопова, І. В.; Майборода, О. І.; Сімурова, Н. В.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Дослідження елементного складу цикоріюПопова, І. В.; Майборода, О. І.; Сімурова, Н. В.
7-Oct-2020Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробівБожко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М.; Божко, С. Б.; Національний університет харчових технологій; Сумський національний аграрний університет; Сумський коледж харчової промисловості НУХТConference Abstract7-Oct-2020Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробівБожко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М.; Божко, С. Б.
7-Oct-2020Дослідження комплексоутвореня структурних одиниць інуліну з йонами кальцію дериватографічними методамиПопова, І. В.; Зінченко, Н. Ю.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Дослідження комплексоутвореня структурних одиниць інуліну з йонами кальцію дериватографічними методамиПопова, І. В.; Зінченко, Н. Ю.
7-Oct-2020The design of food compositions of gero-dietic products in the older people dietSvidlo, K. V.; Kharkiv Institute of Trade and Economy of Kyiv National University of Trade and Economy, KharkivConference Abstract7-Oct-2020The design of food compositions of gero-dietic products in the older people dietSvidlo, K. V.
7-Oct-2020Харчова комбінаторика в технології виробництва інноваційних продуктівОщипок, І. М.; Ваник, М. В.; З-М. Р. Колодна; Львівський торговельно-економічний університетConference Abstract7-Oct-2020Харчова комбінаторика в технології виробництва інноваційних продуктівОщипок, І. М.; Ваник, М. В.; З-М. Р. Колодна
7-Oct-2020Modern directions in bread productionLozova, T. M.; Syrokhman, I. V.; Lviv University of Trade and EconomicsConference Abstract7-Oct-2020Modern directions in bread productionLozova, T. M.; Syrokhman, I. V.
7-Oct-2020(Undefined)-Conference Abstract7-Oct-2020(Undefined)-
7-Oct-2020Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавокАрлачова, М. І.; Подобій, О. В.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавокАрлачова, М. І.; Подобій, О. В.
7-Oct-2020Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in foodGajos, K.; Budkowski, A.; Petrou, P.; Institute of Physics Jagiellonian University in Krakow; National Center for Sci. Research “Demokritos”Conference Abstract7-Oct-2020Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in foodGajos, K.; Budkowski, A.; Petrou, P.
7-Oct-2020Використання цукрозамінників при виробництві харчових продуктів спеціального призначенняМатюнка, Е. В.; Юрова, Т. А.; Повстяной, В. М.; Херсонський національний технічний університетConference Abstract7-Oct-2020Використання цукрозамінників при виробництві харчових продуктів спеціального призначенняМатюнка, Е. В.; Юрова, Т. А.; Повстяной, В. М.
7-Oct-2020Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кминуПодобій, О. В.; Житнецький, І. В.; Ковальова, С. О.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кминуПодобій, О. В.; Житнецький, І. В.; Ковальова, С. О.
7-Oct-2020Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льонуСтеценко, Н. О.; Краєвська, С. П.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льонуСтеценко, Н. О.; Краєвська, С. П.
7-Oct-2020Вплив рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочногоЛісовська, Т. О.; Білоус, О. М.; Сірський, С. П.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя; Тернопільський коледж харчових технологій і торгівліConference Abstract7-Oct-2020Вплив рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочногоЛісовська, Т. О.; Білоус, О. М.; Сірський, С. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 100