Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 100
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Preview | Type | Issue Date | Title | Author(s) |
| 7-Oct-2020 | Використання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоїв | Дулька, О. С.; Прибильський, В. Л.; Куц, А. М.; Олійник, С. І.; Вітряк, О. П.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Використання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоїв | Дулька, О. С.; Прибильський, В. Л.; Куц, А. М.; Олійник, С. І.; Вітряк, О. П. |
| 7-Oct-2020 | Екстракт ягід годжі для м'ясопродуктів | Галенко, О. О.; Баран, Д. І.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Екстракт ягід годжі для м'ясопродуктів | Галенко, О. О.; Баран, Д. І. |
| 7-Oct-2020 | Сурімі-подібний матеріал з м'яса індиків | Галенко, О. О.; Шулер, С. М.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Сурімі-подібний матеріал з м'яса індиків | Галенко, О. О.; Шулер, С. М. |
| 7-Oct-2020 | Використання борошна насіння промислових конопель у м’ясопродуктах | Галенко, О. О.; Шаповалов, В. Ю.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Використання борошна насіння промислових конопель у м’ясопродуктах | Галенко, О. О.; Шаповалов, В. Ю. |
| 7-Oct-2020 | Biodegradable polylactide packaging materials | Levytskyi, V. Ye.; Masyuk, A. S.; Kysil, Kh. V.; Katruk, D. S.; Kulish, B. I.; Lviv Polytechnic National University | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Biodegradable polylactide packaging materials | Levytskyi, V. Ye.; Masyuk, A. S.; Kysil, Kh. V.; Katruk, D. S.; Kulish, B. I. |
| 7-Oct-2020 | Інноваційні м'ясопродукти типу «Халяль» | Галенко, О. О.; Безпалько, В. А.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Інноваційні м'ясопродукти типу «Халяль» | Галенко, О. О.; Безпалько, В. А. |
| 7-Oct-2020 | Аналіз рецептури сиру кисломолочного, як рецептурного компоненту сиркового десерту | Болгова, Н. В.; Лихач, А. В.; Сумський національний агарний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Аналіз рецептури сиру кисломолочного, як рецептурного компоненту сиркового десерту | Болгова, Н. В.; Лихач, А. В. |
| 7-Oct-2020 | Дослідження елементного складу цикорію | Попова, І. В.; Майборода, О. І.; Сімурова, Н. В.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Дослідження елементного складу цикорію | Попова, І. В.; Майборода, О. І.; Сімурова, Н. В. |
| 7-Oct-2020 | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів | Божко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М.; Божко, С. Б.; Національний університет харчових технологій; Сумський національний аграрний університет; Сумський коледж харчової промисловості НУХТ | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Перспективи використання конопляних продуктів для виробництва крафтових м’ясних виробів | Божко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М.; Божко, С. Б. |
| 7-Oct-2020 | Дослідження комплексоутвореня структурних одиниць інуліну з йонами кальцію дериватографічними методами | Попова, І. В.; Зінченко, Н. Ю.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Дослідження комплексоутвореня структурних одиниць інуліну з йонами кальцію дериватографічними методами | Попова, І. В.; Зінченко, Н. Ю. |
| 7-Oct-2020 | The design of food compositions of gero-dietic products in the older people diet | Svidlo, K. V.; Kharkiv Institute of Trade and Economy of Kyiv National University of Trade and Economy, Kharkiv | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | The design of food compositions of gero-dietic products in the older people diet | Svidlo, K. V. |
| 7-Oct-2020 | Харчова комбінаторика в технології виробництва інноваційних продуктів | Ощипок, І. М.; Ваник, М. В.; З-М. Р. Колодна; Львівський торговельно-економічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Харчова комбінаторика в технології виробництва інноваційних продуктів | Ощипок, І. М.; Ваник, М. В.; З-М. Р. Колодна |
| 7-Oct-2020 | Modern directions in bread production | Lozova, T. M.; Syrokhman, I. V.; Lviv University of Trade and Economics | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Modern directions in bread production | Lozova, T. M.; Syrokhman, I. V. |
| 7-Oct-2020 | (Undefined) | - | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | (Undefined) | - |
| 7-Oct-2020 | Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавок | Арлачова, М. І.; Подобій, О. В.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавок | Арлачова, М. І.; Подобій, О. В. |
| 7-Oct-2020 | Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in food | Gajos, K.; Budkowski, A.; Petrou, P.; Institute of Physics Jagiellonian University in Krakow; National Center for Sci. Research “Demokritos” | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in food | Gajos, K.; Budkowski, A.; Petrou, P. |
| 7-Oct-2020 | Використання цукрозамінників при виробництві харчових продуктів спеціального призначення | Матюнка, Е. В.; Юрова, Т. А.; Повстяной, В. М.; Херсонський національний технічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Використання цукрозамінників при виробництві харчових продуктів спеціального призначення | Матюнка, Е. В.; Юрова, Т. А.; Повстяной, В. М. |
| 7-Oct-2020 | Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину | Подобій, О. В.; Житнецький, І. В.; Ковальова, С. О.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину | Подобій, О. В.; Житнецький, І. В.; Ковальова, С. О. |
| 7-Oct-2020 | Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону | Стеценко, Н. О.; Краєвська, С. П.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону | Стеценко, Н. О.; Краєвська, С. П. |
| 7-Oct-2020 | Вплив рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного | Лісовська, Т. О.; Білоус, О. М.; Сірський, С. П.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя; Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Вплив рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного | Лісовська, Т. О.; Білоус, О. М.; Сірський, С. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 100