Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 100
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Preview | Type | Issue Date | Title | Author(s) |
| 7-Oct-2020 | Визначення кальцію у соках | Савчук, Т. І.; Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Черчик, В. В.; Волинський національний університет ім. Лесі Українки | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Визначення кальцію у соках | Савчук, Т. І.; Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Черчик, В. В. |
| 7-Oct-2020 | Features of technology of natural rennet | Donchak, V.; Domnich, B.; Ripak, N.; Voronov, S.; Lviv Polytechniс National University | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Features of technology of natural rennet | Donchak, V.; Domnich, B.; Ripak, N.; Voronov, S. |
| 7-Oct-2020 | Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологчну якість молочної продукції | Кухтин, Микола Дмитрович; Гудь, Н. М.; Кравченюк, Х. Ю.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологчну якість молочної продукції | Кухтин, Микола Дмитрович; Гудь, Н. М.; Кравченюк, Х. Ю. |
| 7-Oct-2020 | Гідрогелеві композити наповнені харчовим желатином | Федор, Я.; Чобіт, М. Р.; Токарев, В. С.; Панченко, Ю. В.; Національний університет «Львівська політехніка» | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Гідрогелеві композити наповнені харчовим желатином | Федор, Я.; Чобіт, М. Р.; Токарев, В. С.; Панченко, Ю. В. |
| 7-Oct-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, К. В.; Вічко, О. І.; Сторож, Л. А.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю | Андрушків, К. В.; Вічко, О. І.; Сторож, Л. А. |
| 7-Oct-2020 | Застосування методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для екологічного аналізу якості олієжирових продуктів харчування | Гуцало, І. В.; Літвинчук, С. І.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Застосування методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для екологічного аналізу якості олієжирових продуктів харчування | Гуцало, І. В.; Літвинчук, С. І. |
| 7-Oct-2020 | Розробка кисломолочного напою з екстрактом кореня солодки | Якубішин, О. Р.; Вічко, О. І.; Назарко, І. С.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Розробка кисломолочного напою з екстрактом кореня солодки | Якубішин, О. Р.; Вічко, О. І.; Назарко, І. С. |
| 7-Oct-2020 | Хімічно модифікованний крохмаль у харчовій промисловості | Должиков, С. С.; Подорожко, В. Г.; Волошина, А. Г.; Авдієнко, Т. М.; Український державний хіміко-технологічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Хімічно модифікованний крохмаль у харчовій промисловості | Должиков, С. С.; Подорожко, В. Г.; Волошина, А. Г.; Авдієнко, Т. М. |
| 7-Oct-2020 | Вплив пакування на органолептичні показники якості сиру камамбер впродовж зберігання | Янчик, М. В.; Кійко, В. В.; Шиганова, А. Ю.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Вплив пакування на органолептичні показники якості сиру камамбер впродовж зберігання | Янчик, М. В.; Кійко, В. В.; Шиганова, А. Ю. |
| 7-Oct-2020 | Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії | Ясінська, І. Л.; Іванова, В. Д.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії | Ясінська, І. Л.; Іванова, В. Д. |
| 7-Oct-2020 | Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировини | Тимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О.; Дніпровський державний аграрно економічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировини | Тимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О. |
| 7-Oct-2020 | Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хліба | Гезь, Я. В.; Миколенко, С. Ю.; Дніпровський державний аграрно-економічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хліба | Гезь, Я. В.; Миколенко, С. Ю. |
| 7-Oct-2020 | Розробка рецептури соусу на основі ревеню | Моспанко, Н. С.; Карпик, Г. В.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Розробка рецептури соусу на основі ревеню | Моспанко, Н. С.; Карпик, Г. В. |
| 7-Oct-2020 | Cationic starch as a flocculant in food industry | Budishevska, O. H.; Kostyk, O. A.; Vostres, V. B.; Voronov, S. A.; Lviv Polytechnic National University | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Cationic starch as a flocculant in food industry | Budishevska, O. H.; Kostyk, O. A.; Vostres, V. B.; Voronov, S. A. |
| 7-Oct-2020 | Аналітичні підходи визначення кальцію у вині | Іщенко, В. М.; Охмакевич, А. М.; Іщенко, М. В.; Національний університет харчових технологій; Київський національний університет ім. Тараса Шевченка | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Аналітичні підходи визначення кальцію у вині | Іщенко, В. М.; Охмакевич, А. М.; Іщенко, М. В. |
| 7-Oct-2020 | Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Мінеральна свіжість» у технології хлібців висівкових | Білик, О. А.; Національний університет харчових технологій | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Мінеральна свіжість» у технології хлібців висівкових | Білик, О. А. |
| 7-Oct-2020 | Аспекти хімічного складу пресової олії із насіння промислових конопель | Осейко, М. І.; Сова, Н. А.; Національний університет харчових технологій; Дніпровський державний аграрно-економічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Аспекти хімічного складу пресової олії із насіння промислових конопель | Осейко, М. І.; Сова, Н. А. |
| 7-Oct-2020 | Молочні продукти з біологічно активним йодом | Далєвська, Д. Я.; Покотило, О. С.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Молочні продукти з біологічно активним йодом | Далєвська, Д. Я.; Покотило, О. С. |
| 7-Oct-2020 | Сучасні напрямки розвитку технології отримання пектину | Колобич, С. В.; Полюжин, І. П.; Національний університет «Львівська політехніка» | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Сучасні напрямки розвитку технології отримання пектину | Колобич, С. В.; Полюжин, І. П. |
| 7-Oct-2020 | Інноваційні дієтичні зернові хлібці | Давидович, О. Я.; Вагула, Д. О.; Львівський торговельно-економічний університет | | Conference Abstract | 7-Oct-2020 | Інноваційні дієтичні зернові хлібці | Давидович, О. Я.; Вагула, Д. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 100