Skip navigation

putin IS MURDERER

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020 : [100] Collection home page

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, Lviv, October 7-9, 2020 / Ministry of Education and Science of Ukraine, Lviv Polytechnic National University. – Lviv, 2020. – 108 p.

Зміст


1
LECTURE OF INVITED SPEAKERS
2.
5
6
7
8
9
10
11
ORAL TALKS
9.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
POSTER TALKS
20.
23
ХАРЧОВА ХІМІЯ ТА ХІМІЯ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК
21.
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИГОТОВЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АНАЛІЗ ЯКОСТІ ХАРЧІВ
51.
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИРОБНИЦТВА ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
83.
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103

Content


1
LECTURE OF INVITED SPEAKERS
2.
5
6
7
8
9
10
11
ORAL TALKS
9.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
POSTER TALKS
20.
23
FOOD CHEMISTRY AND CHEMISTRY FOOD ADDITIVES
21.
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
MODERN METHODS FOR PRODUCTION OF FOOD AND FOOD QUALITY ASSESSMENT
51.
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
MODERN METHODS FOR PRODUCTION OF PACKAGING MATERIALS FOR FOOD INDUSTRY
83.
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 100
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)PreviewTypeIssue DateTitleAuthor(s)
7-Oct-2020Визначення кальцію у сокахСавчук, Т. І.; Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Черчик, В. В.; Волинський національний університет ім. Лесі УкраїнкиConference Abstract7-Oct-2020Визначення кальцію у сокахСавчук, Т. І.; Кормош, Ж. О.; Корольчук, С. І.; Черчик, В. В.
7-Oct-2020Features of technology of natural rennetDonchak, V.; Domnich, B.; Ripak, N.; Voronov, S.; Lviv Polytechniс National UniversityConference Abstract7-Oct-2020Features of technology of natural rennetDonchak, V.; Domnich, B.; Ripak, N.; Voronov, S.
7-Oct-2020Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологчну якість молочної продукціїКухтин, Микола Дмитрович; Гудь, Н. М.; Кравченюк, Х. Ю.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана ПулюяConference Abstract7-Oct-2020Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологчну якість молочної продукціїКухтин, Микола Дмитрович; Гудь, Н. М.; Кравченюк, Х. Ю.
7-Oct-2020Гідрогелеві композити наповнені харчовим желатиномФедор, Я.; Чобіт, М. Р.; Токарев, В. С.; Панченко, Ю. В.; Національний університет «Львівська політехніка»Conference Abstract7-Oct-2020Гідрогелеві композити наповнені харчовим желатиномФедор, Я.; Чобіт, М. Р.; Токарев, В. С.; Панченко, Ю. В.
7-Oct-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, К. В.; Вічко, О. І.; Сторож, Л. А.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана ПулюяConference Abstract7-Oct-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, К. В.; Вічко, О. І.; Сторож, Л. А.
7-Oct-2020Застосування методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для екологічного аналізу якості олієжирових продуктів харчуванняГуцало, І. В.; Літвинчук, С. І.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Застосування методу інфрачервоної спектроскопії ближньої області для екологічного аналізу якості олієжирових продуктів харчуванняГуцало, І. В.; Літвинчук, С. І.
7-Oct-2020Розробка кисломолочного напою з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, О. Р.; Вічко, О. І.; Назарко, І. С.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана ПулюяConference Abstract7-Oct-2020Розробка кисломолочного напою з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, О. Р.; Вічко, О. І.; Назарко, І. С.
7-Oct-2020Хімічно модифікованний крохмаль у харчовій промисловостіДолжиков, С. С.; Подорожко, В. Г.; Волошина, А. Г.; Авдієнко, Т. М.; Український державний хіміко-технологічний університетConference Abstract7-Oct-2020Хімічно модифікованний крохмаль у харчовій промисловостіДолжиков, С. С.; Подорожко, В. Г.; Волошина, А. Г.; Авдієнко, Т. М.
7-Oct-2020Вплив пакування на органолептичні показники якості сиру камамбер впродовж зберіганняЯнчик, М. В.; Кійко, В. В.; Шиганова, А. Ю.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Вплив пакування на органолептичні показники якості сиру камамбер впродовж зберіганняЯнчик, М. В.; Кійко, В. В.; Шиганова, А. Ю.
7-Oct-2020Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної діїЯсінська, І. Л.; Іванова, В. Д.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної діїЯсінська, І. Л.; Іванова, В. Д.
7-Oct-2020Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировиниТимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О.; Дніпровський державний аграрно економічний університетConference Abstract7-Oct-2020Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировиниТимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О.
7-Oct-2020Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хлібаГезь, Я. В.; Миколенко, С. Ю.; Дніпровський державний аграрно-економічний університетConference Abstract7-Oct-2020Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хлібаГезь, Я. В.; Миколенко, С. Ю.
7-Oct-2020Розробка рецептури соусу на основі ревенюМоспанко, Н. С.; Карпик, Г. В.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана ПулюяConference Abstract7-Oct-2020Розробка рецептури соусу на основі ревенюМоспанко, Н. С.; Карпик, Г. В.
7-Oct-2020Cationic starch as a flocculant in food industryBudishevska, O. H.; Kostyk, O. A.; Vostres, V. B.; Voronov, S. A.; Lviv Polytechnic National UniversityConference Abstract7-Oct-2020Cationic starch as a flocculant in food industryBudishevska, O. H.; Kostyk, O. A.; Vostres, V. B.; Voronov, S. A.
7-Oct-2020Аналітичні підходи визначення кальцію у виніІщенко, В. М.; Охмакевич, А. М.; Іщенко, М. В.; Національний університет харчових технологій; Київський національний університет ім. Тараса ШевченкаConference Abstract7-Oct-2020Аналітичні підходи визначення кальцію у виніІщенко, В. М.; Охмакевич, А. М.; Іщенко, М. В.
7-Oct-2020Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Мінеральна свіжість» у технології хлібців висівковихБілик, О. А.; Національний університет харчових технологійConference Abstract7-Oct-2020Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Мінеральна свіжість» у технології хлібців висівковихБілик, О. А.
7-Oct-2020Аспекти хімічного складу пресової олії із насіння промислових конопельОсейко, М. І.; Сова, Н. А.; Національний університет харчових технологій; Дніпровський державний аграрно-економічний університетConference Abstract7-Oct-2020Аспекти хімічного складу пресової олії із насіння промислових конопельОсейко, М. І.; Сова, Н. А.
7-Oct-2020Молочні продукти з біологічно активним йодомДалєвська, Д. Я.; Покотило, О. С.; Тернопільський національний технічний університет ім. Івана ПулюяConference Abstract7-Oct-2020Молочні продукти з біологічно активним йодомДалєвська, Д. Я.; Покотило, О. С.
7-Oct-2020Сучасні напрямки розвитку технології отримання пектинуКолобич, С. В.; Полюжин, І. П.; Національний університет «Львівська політехніка»Conference Abstract7-Oct-2020Сучасні напрямки розвитку технології отримання пектинуКолобич, С. В.; Полюжин, І. П.
7-Oct-2020Інноваційні дієтичні зернові хлібціДавидович, О. Я.; Вагула, Д. О.; Львівський торговельно-економічний університетConference Abstract7-Oct-2020Інноваційні дієтичні зернові хлібціДавидович, О. Я.; Вагула, Д. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 100