https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55565
Title: | Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону |
Authors: | Стеценко, Н. О. Краєвська, С. П. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій |
Bibliographic description (Ukraine): | Стеценко Н. О. Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону / Н. О. Стеценко, С. П. Краєвська // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 51. — (Food chemistry and chemistry food additives). |
Bibliographic description (International): | Stetsenko N. O. Analiz vmistu lihnaniv u riznykh fraktsiiakh podribnenoho nasinnia lonu / N. O. Stetsenko, S. P. Kraievska // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 51. — (Food chemistry and chemistry food additives). |
Is part of: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020 |
Issue Date: | 7-Oct-2020 |
Publisher: | Lviv Polytechnic National University Lviv Polytechnic National University |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | 7-9 October 2020, Lviv |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 51 |
Start page: | 51 |
End page: | 51 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55565 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2020 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_Stetsenko_N_O-Analiz_vmistu_lihnaniv_u_51.pdf | 421.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2020_Stetsenko_N_O-Analiz_vmistu_lihnaniv_u_51__COVER.png | 1.51 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.