https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55566
Title: | Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину |
Authors: | Подобій, О. В. Житнецький, І. В. Ковальова, С. О. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій |
Bibliographic description (Ukraine): | Подобій О. В. Термічна стійкість соняшникової олії, збагаченої олією кмину / О. В. Подобій, І. В. Житнецький, С. О. Ковальова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 52. — (Food chemistry and chemistry food additives). |
Bibliographic description (International): | Podobii O. V. Termichna stiikist soniashnykovoi olii, zbahachenoi oliieiu kmynu / O. V. Podobii, I. V. Zhytnetskyi, S. O. Kovalova // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 52. — (Food chemistry and chemistry food additives). |
Is part of: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020 |
Issue Date: | 7-Oct-2020 |
Publisher: | Lviv Polytechnic National University Lviv Polytechnic National University |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | 7-9 October 2020, Lviv |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 52 |
Start page: | 52 |
End page: | 52 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55566 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2020 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_Podobii_O_V-Termichna_stiikist_soniashnykovoi_52.pdf | 613.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2020_Podobii_O_V-Termichna_stiikist_soniashnykovoi_52__COVER.png | 1.3 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.