https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55593
Title: | Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировини |
Authors: | Тимчак, Д. О. Миколенко, С. Ю. Бурій, Д. О. |
Affiliation: | Дніпровський державний аграрно економічний університет |
Bibliographic description (Ukraine): | Тимчак Д. О. Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировини / Д. О. Тимчак, С. Ю. Миколенко, Д. О. Бурій // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 76. — (Modern methods for production of food and food quality assessment). |
Bibliographic description (International): | Timchak D. O. Vyrobnytstvo povitrianoho soryzu iz vitchyznianoi syrovyny / D. O. Tymchak, S. Yu. Mykolenko, D. O. Burii // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 76. — (Modern methods for production of food and food quality assessment). |
Is part of: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020 |
Issue Date: | 7-Oct-2020 |
Publisher: | Lviv Polytechnic National University Lviv Polytechnic National University |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | 7-9 October 2020, Lviv |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 76 |
Start page: | 76 |
End page: | 76 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55593 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2020 |
References (Ukraine): | 1. Миколенко С.Ю., Тимчак Д.О.Вплив технологічних факторів на поп-властивості зерна сорго. Харчова промисловість.2019.№26. С. 14-21. |
References (International): | 1. Mykolenko S.Yu., Tymchak D.O.Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na pop-vlastyvosti zerna sorho. Kharchova promyslovist.2019.No 26. P. 14-21. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_Timchak_D_O-Vyrobnytstvo_povitrianoho_76.pdf | 443.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2020_Timchak_D_O-Vyrobnytstvo_povitrianoho_76__COVER.png | 1.2 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.