Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55593
Title: Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировини
Authors: Тимчак, Д. О.
Миколенко, С. Ю.
Бурій, Д. О.
Affiliation: Дніпровський державний аграрно економічний університет
Bibliographic description (Ukraine): Тимчак Д. О. Виробництво повітряного соризу із вітчизняної сировини / Д. О. Тимчак, С. Ю. Миколенко, Д. О. Бурій // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 76. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
Bibliographic description (International): Timchak D. O. Vyrobnytstvo povitrianoho soryzu iz vitchyznianoi syrovyny / D. O. Tymchak, S. Yu. Mykolenko, D. O. Burii // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 76. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
Is part of: Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020
Issue Date: 7-Oct-2020
Publisher: Lviv Polytechnic National University
Lviv Polytechnic National University
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 7-9 October 2020, Lviv
Number of pages: 1
Page range: 76
Start page: 76
End page: 76
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55593
Copyright owner: © Національний університет “Львівська політехніка”, 2020
References (Ukraine): 1. Миколенко С.Ю., Тимчак Д.О.Вплив технологічних факторів на поп-властивості зерна сорго. Харчова промисловість.2019.№26. С. 14-21.
References (International): 1. Mykolenko S.Yu., Tymchak D.O.Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na pop-vlastyvosti zerna sorho. Kharchova promyslovist.2019.No 26. P. 14-21.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Timchak_D_O-Vyrobnytstvo_povitrianoho_76.pdf443.86 kBAdobe PDFView/Open
2020_Timchak_D_O-Vyrobnytstvo_povitrianoho_76__COVER.png1.2 MBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.