Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/43880
Title: Визначення конструкційних параметрів машин для різання хлібобулочних виробів
Other Titles: Definition of structural parameters of the machines for cutting bakery products
Authors: Завербний, А. Р.
Кодра, Ю. В.
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Bibliographic description (Ukraine): Завербний А. Р. Визначення конструкційних параметрів машин для різання хлібобулочних виробів / А. Р. Завербний, Ю. В. Кодра // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — № 891. — С. 3–7.
Bibliographic description (International): Zaverbnii A. R. Definition of structural parameters of the machines for cutting bakery products / A. R. Zaverbnii, Iu. V. Kodra // Visnyk Natsionalnoho universytetu "Lvivska politekhnika". Serie: Optymizatsiia vyrobnychykh protsesiv i tekhnichnyi kontrol u mashynobuduvanni ta pryladobuduvanni. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — No 891. — P. 3–7.
Is part of: Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні, 891, 2018
Journal/Collection: Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні
Issue: 891
Issue Date: 26-Feb-2018
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
UDC: 621.001
Keywords: хлібобулочні вироби
параметри різання
автоматизація
кут заточки
потужність
bakery products
cutting parameters
automation
sharpening angle
power
Number of pages: 5
Page range: 3-7
Start page: 3
End page: 7
Abstract: Визначено значення основних конструкційних параметрів різання хлібобулочних виробів на скибки. Наведено рекомендації щодо вибору параметрів як вхідних даних, які необхідні під час проектування машин для різання хлібобулочних виробів.
The value of the basic structural parameters during cutting of bakery products into slices is determined. It's given the recommendations for choosing parameters as input data which are necessary for the design of machines for cutting bakery products.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/43880
Copyright owner: © Національний університет „Львівська політехніка“, 2018
© Завербний А. Р., Кодра Ю. В., 2018
References (Ukraine): 1. Bernik P. S., Сtotsko Z. A. ta in. Mehanichni procesy i obladnannia pererobnogo ta kharshovogo vyrobnytsva. Chastyna 1. Vydavnytsvo NU LP, 2004.336 s.
2. Guliy I. S. ta in. Obladnannia pidpryemstv pererobnoyi ta kharshovoyi promyslovosti. Vinnytsia: Nova knyga, 2001, – 576 s.
3. Tekhnologichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytsv. Za red. O. T. Lisovenka. – Kyyiv: Naukova dumka, 2000, – 282 s.
4. Kargina G. А. Issledovanie vibratsyonnykh elektromagnitnykh mashyn dlia rezki pishchchevykh produktov v predpryiatiakh obshchestvennogopitaniia i razrabotka metodiki ikh rashcheta. Avtorefer. dyss. kand. tekhn. nauk, М., 1975.
5. Machekhin S. А., Akopian V. B., Antipov S. Т. Mashiny i oborudovanie pishchevoy i pererabatyvayushchey promyshlennosti: М.: Mashynostroenie, 2003. 736 s.
6. Iminov R. V., Gromtsev S. А. Eksperimentalnye issledovania narezki khlebobulochnykh izdeliy v rotornoy vibratsionnoy mashyne // Rhleboprodukty, 2008. No. 2, s. 48.
7. Iminov R. V., Gromtsev S. А. Rotornaia vibratsionnaia mashyna dlia narezki khlebobulochnykh izdeliy // Rhleboprodukty, 2008. № 4, s. 48.
8. Iminov R. V., Antufiev V. T., Gromtsev S. А. Eksperimentalnye issledovania narezki khlebobulochnykh izdeliy v rotornoy vibratsionnoy mashyne. “Izvestia SPbGUNiPT” No. 4, 2008.
9. Astashev V. K. Ultrasonic cutting as a nonlinear (vibro-impact) process / V. K. Astashev, V. l. Babitsky // Ultrasonics. 1998. Vol. 36, No. 1–5. P. 89–96.
10. Babitsky V. I. Ultrasonically assisted turning of aviation materials: simulations and experimental study / V. I. Babitsky, A. V. Mitrofanov, V. V. Silberschmidt // Ultrasonics. 2004. Vol. 42, No. 1–9. P. 81–86.
References (International): 1. Bernik P. S., Stotsko Z. A. ta in. Mehanichni procesy i obladnannia pererobnogo ta kharshovogo vyrobnytsva. Chastyna 1. Vydavnytsvo NU LP, 2004.336 s.
2. Guliy I. S. ta in. Obladnannia pidpryemstv pererobnoyi ta kharshovoyi promyslovosti. Vinnytsia: Nova knyga, 2001, 576 s.
3. Tekhnologichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytsv. Za red. O. T. Lisovenka, Kyyiv: Naukova dumka, 2000, 282 s.
4. Kargina G. A. Issledovanie vibratsyonnykh elektromagnitnykh mashyn dlia rezki pishchchevykh produktov v predpryiatiakh obshchestvennogopitaniia i razrabotka metodiki ikh rashcheta. Avtorefer. dyss. kand. tekhn. nauk, M., 1975.
5. Machekhin S. A., Akopian V. B., Antipov S. T. Mashiny i oborudovanie pishchevoy i pererabatyvayushchey promyshlennosti: M., Mashynostroenie, 2003. 736 s.
6. Iminov R. V., Gromtsev S. A. Eksperimentalnye issledovania narezki khlebobulochnykh izdeliy v rotornoy vibratsionnoy mashyne, Rhleboprodukty, 2008. No. 2, s. 48.
7. Iminov R. V., Gromtsev S. A. Rotornaia vibratsionnaia mashyna dlia narezki khlebobulochnykh izdeliy, Rhleboprodukty, 2008. No 4, s. 48.
8. Iminov R. V., Antufiev V. T., Gromtsev S. A. Eksperimentalnye issledovania narezki khlebobulochnykh izdeliy v rotornoy vibratsionnoy mashyne. "Izvestia SPbGUNiPT" No. 4, 2008.
9. Astashev V. K. Ultrasonic cutting as a nonlinear (vibro-impact) process, V. K. Astashev, V. l. Babitsky, Ultrasonics. 1998. Vol. 36, No. 1–5. P. 89–96.
10. Babitsky V. I. Ultrasonically assisted turning of aviation materials: simulations and experimental study, V. I. Babitsky, A. V. Mitrofanov, V. V. Silberschmidt, Ultrasonics. 2004. Vol. 42, No. 1–9. P. 81–86.
Content type: Article
Appears in Collections:Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – 2018. – № 891

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018n891_Zaverbnii_A_R-Definition_of_structural_3-7.pdf562.87 kBAdobe PDFView/Open
2018n891_Zaverbnii_A_R-Definition_of_structural_3-7__COVER.png362.82 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.