Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/42713
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРосолова, P. O.-
dc.contributor.authorТруш, С. М.-
dc.contributor.authorМельник, С. Р.-
dc.contributor.authorПіх, З. Г.-
dc.contributor.authorМаринченко, В. О.-
dc.date.accessioned2018-09-21T08:01:18Z-
dc.date.available2018-09-21T08:01:18Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationВплив активації ферментного препарату на спиртове бродіння / P. O. Росолова, С. М. Труш, С. Р. Мельник, З. Г. Піх, В. О. Маринченко // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 198–200. – Бібліографія: 3 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42713-
dc.description.abstractПроведено зброджування сусла з крохмалевмісної сировини, отриманого з використанням на стадії оцукрювання активованого ферментного препарату. Досліджено показники якості дозрілої бражки. Встановлено можливість підвищення виходу спирту та зменшення витрати ферментного препарату за рахунок його активації. The fermentation of sweet mash from starch contain row material has been carried using activity enzyme preparation on the stage of hydrolyses. The quality condition of alcohol brew has been investigated. Was determined the possibility alcohol appearance increase and reduction enzyme preparation expense.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету “Львівська політехніка”uk_UA
dc.titleВплив активації ферментного препарату на спиртове бродінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.rights.holder© Росолова P. O., Труш С. М., Мельник С. Р., Піх З. Г., Маринченко В. О., 2002uk_UA
dc.contributor.affiliationНаціональний університет “Львівська політехніка”uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.format.pages198–200-
dc.relation.referencesРосолова P.O., Колінська Д.Й., Мельник С.Р., Мокрий Є.М. Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва. // Вісн. НУ “.Львівська політехніка”. — 2001. — №426. — С.131 — 133. 2. Полыгалина Г.В. Технохимический контроль спиртового и ликеро-водочного производств. — М.:Колос, 1999. — 336с. 3. Яровенко И.Л. Технология спирта. — М.:Колос,1999. — 464с.uk_UA
dc.citation.journalTitleВісник Національного університету “Львівська політехніка”-
dc.coverage.placenameЛьвівuk_UA
dc.subject.udc663.15:577.15uk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 461

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54_198-201.pdf150.1 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.