Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, В. В.-
dc.contributor.authorНикулишин, І. Є.-
dc.contributor.authorШевчук, Л. І.-
dc.contributor.authorРипка, А. М.-
dc.date.accessioned2013-10-09T07:04:17Z-
dc.date.available2013-10-09T07:04:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла / В. В. Мельник, І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, А. М. Рипка // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 126–129. – Бібліографія: 4 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21145-
dc.description.abstractДосліджено закономірності перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла, а також досліджено вплив різних чинників на перебіг процесу бродіння, а саме: температури, раси дріжджів, ферментного препарату. Вибрані оптимальні параметри для одержання продукту високої якості і за порівняно короткий час.This work is devoted to research the conformity of motion the biochemical transformations of components in the process of digestion of beer wort. A study of the impact of various factors on the course of fermentation, namely: temperature, race yeast, enzymatic preparation. Selected optimum parameters for obtaining high quality products and a relatively short time.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету "Львівська політехніка"uk_UA
dc.titleДослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного суслаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28-126-129.pdf140.48 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.