DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Мельник, В. В. | - |
dc.contributor.author | Никулишин, І. Є. | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Л. І. | - |
dc.contributor.author | Рипка, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-09T07:04:17Z | - |
dc.date.available | 2013-10-09T07:04:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла / В. В. Мельник, І. Є. Никулишин, Л. І. Шевчук, А. М. Рипка // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 126–129. – Бібліографія: 4 назви. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21145 | - |
dc.description.abstract | Досліджено закономірності перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла, а також досліджено вплив різних чинників на перебіг процесу бродіння, а саме: температури, раси дріжджів, ферментного препарату. Вибрані оптимальні параметри для одержання продукту високої якості і за порівняно короткий час.This work is devoted to research the conformity of motion the biochemical transformations of components in the process of digestion of beer wort. A study of the impact of various factors on the course of fermentation, namely: temperature, race yeast, enzymatic preparation. Selected optimum parameters for obtaining high quality products and a relatively short time. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667
|