Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9250
Title: Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження
Authors: Бліщ, Р. О.
Мельник, С. Р.
Bibliographic description (Ukraine): Бліщ Р. О. Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження / Р. О. Бліщ, С. Р. Мельник // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 55–57. – Бібліографія: 5 назв.
Issue Date: 2004
Publisher: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Abstract: Досліджено вплив температури на активність концентрованого ферментного препарату бактеріальної дії Термаміл 120L. Рекомендовано оптимальний температурний режим гідроферментативної обробки крохмалевмісної сировини для збереження активності його ферментів. The influence of temperature on activity of concentration enzyme preparation Termamyl 120L has been studied. The optimal temperature regime of the hydroenzyme processing of the starch row materials for keeping enzyme activity Termamyl 120L is recommended.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9250
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.