Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБліщ, Р. О.-
dc.contributor.authorМельник, С. Р.-
dc.date.accessioned2011-05-28T18:05:31Z-
dc.date.available2011-05-28T18:05:31Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationБліщ Р. О. Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження / Р. О. Бліщ, С. Р. Мельник // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 55–57. – Бібліографія: 5 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9250-
dc.description.abstractДосліджено вплив температури на активність концентрованого ферментного препарату бактеріальної дії Термаміл 120L. Рекомендовано оптимальний температурний режим гідроферментативної обробки крохмалевмісної сировини для збереження активності його ферментів. The influence of temperature on activity of concentration enzyme preparation Termamyl 120L has been studied. The optimal temperature regime of the hydroenzyme processing of the starch row materials for keeping enzyme activity Termamyl 120L is recommended.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleДослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.