https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9250
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бліщ, Р. О. | - |
dc.contributor.author | Мельник, С. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2011-05-28T18:05:31Z | - |
dc.date.available | 2011-05-28T18:05:31Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Бліщ Р. О. Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження / Р. О. Бліщ, С. Р. Мельник // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 55–57. – Бібліографія: 5 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9250 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив температури на активність концентрованого ферментного препарату бактеріальної дії Термаміл 120L. Рекомендовано оптимальний температурний режим гідроферментативної обробки крохмалевмісної сировини для збереження активності його ферментів. The influence of temperature on activity of concentration enzyme preparation Termamyl 120L has been studied. The optimal temperature regime of the hydroenzyme processing of the starch row materials for keeping enzyme activity Termamyl 120L is recommended. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.