Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9208
Title: Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів
Authors: Паляниця, Л. Я.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Бурин, І. А.
Bibliographic description (Ukraine): Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, І. А. Бурин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 61–63. – Бібліографія: 6 назв.
Issue Date: 2004
Publisher: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
Abstract: Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9208
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.