https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9208
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паляниця, Л. Я. | - |
dc.contributor.author | Березовська, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Косів, Р. Б. | - |
dc.contributor.author | Бурин, І. А. | - |
dc.date.accessioned | 2011-05-28T10:27:06Z | - |
dc.date.available | 2011-05-28T10:27:06Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, І. А. Бурин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 61–63. – Бібліографія: 6 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9208 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.