Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorБерезовська, Н. І.-
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorБурин, І. А.-
dc.date.accessioned2011-05-28T10:27:06Z-
dc.date.available2011-05-28T10:27:06Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationВплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, І. А. Бурин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 61–63. – Бібліографія: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9208-
dc.description.abstractВивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleВплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.