Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/52966
Title: Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві
Authors: Чешун, К. В.
Кіндрацька, Г. І.
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Bibliographic description (Ukraine): Чешун К. В. Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві / К. В. Чешун, Г. І. Кіндрацька // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 76–77. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення).
Bibliographic description (International): Cheshun K. V. Spetsyfika obliku vytrat na vyrobnytstvo v restorannomu hospodarstvi / K. V. Cheshun, H. I. Kindratska // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 76–77. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia).
Is part of: Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 2019
Conference/Event: V Міжнародна студентська наукова конференція "Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки"
Journal/Collection: Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції
Issue Date: 18-Oct-2019
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 18 жовтня 2019 року, Львів
Number of pages: 2
Page range: 76-77
Start page: 76
End page: 77
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/52966
ISBN: 978-966-941-329-1
Copyright owner: © Національний університет “Львівська політехніка”, 2019
URL for reference material: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28
https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03
References (Ukraine): 1. Половинчак Л. А. Порівняльний аналіз методів обліку діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Л. А. Половинчак // Європейські перспективи. – 2015. – № 2. – С. 145-150. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28.
2. Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами: Наказ Міністерства економіки з питань європейської інтеграції від 17.06.2003р. № 157. – Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03
References (International): 1. Polovynchak L. A. Porivnialnyi analiz metodiv obliku diialnosti pidpryiemstv restorannoho biznesu, L. A. Polovynchak, Yevropeiski perspektyvy, 2015, No 2, P. 145-150, Access mode: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28.
2. Metodychni rekomendatsii shchodo vprovadzhennia natsionalnykh polozhen (standartiv) bukhhalterskoho obliku u sferi hromadskoho kharchuvannia i pobutovykh posluh, harmonizovanykh z mizhnarodnymy standartamy: Nakaz Ministerstva ekonomiky z pytan yevropeiskoi intehratsii vid 17.06.2003y. No 157, Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Облік, аналіз та контроль в системі управління суб'єктами економіки. – 2019 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Cheshun_K_V-Spetsyfika_obliku_vytrat_76-77.pdf185.84 kBAdobe PDFView/Open
2019_Cheshun_K_V-Spetsyfika_obliku_vytrat_76-77__COVER.png441.13 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.