Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/52966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧешун, К. В.
dc.contributor.authorКіндрацька, Г. І.
dc.coverage.temporal18 жовтня 2019 року, Львів
dc.date.accessioned2020-07-20T11:31:06Z-
dc.date.available2020-07-20T11:31:06Z-
dc.date.created2019-10-18
dc.date.issued2019-10-18
dc.identifier.citationЧешун К. В. Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві / К. В. Чешун, Г. І. Кіндрацька // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 76–77. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення).
dc.identifier.isbn978-966-941-329-1
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/52966-
dc.format.extent76-77
dc.language.isouk
dc.publisherВидавництво Львівської політехніки
dc.relation.ispartofОблік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 2019
dc.relation.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28
dc.relation.urihttps://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03
dc.titleСпецифіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет “Львівська політехніка”, 2019
dc.contributor.affiliationНаціональний університет “Львівська політехніка”
dc.format.pages2
dc.identifier.citationenCheshun K. V. Spetsyfika obliku vytrat na vyrobnytstvo v restorannomu hospodarstvi / K. V. Cheshun, H. I. Kindratska // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 76–77. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia).
dc.relation.references1. Половинчак Л. А. Порівняльний аналіз методів обліку діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Л. А. Половинчак // Європейські перспективи. – 2015. – № 2. – С. 145-150. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28.
dc.relation.references2. Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами: Наказ Міністерства економіки з питань європейської інтеграції від 17.06.2003р. № 157. – Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03
dc.relation.referencesen1. Polovynchak L. A. Porivnialnyi analiz metodiv obliku diialnosti pidpryiemstv restorannoho biznesu, L. A. Polovynchak, Yevropeiski perspektyvy, 2015, No 2, P. 145-150, Access mode: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28.
dc.relation.referencesen2. Metodychni rekomendatsii shchodo vprovadzhennia natsionalnykh polozhen (standartiv) bukhhalterskoho obliku u sferi hromadskoho kharchuvannia i pobutovykh posluh, harmonizovanykh z mizhnarodnymy standartamy: Nakaz Ministerstva ekonomiky z pytan yevropeiskoi intehratsii vid 17.06.2003y. No 157, Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03
dc.citation.conferenceV Міжнародна студентська наукова конференція "Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки"
dc.citation.journalTitleОблік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції
dc.citation.spage76
dc.citation.epage77
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.coverage.placenameLviv
Appears in Collections:Облік, аналіз та контроль в системі управління суб'єктами економіки. – 2019 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Cheshun_K_V-Spetsyfika_obliku_vytrat_76-77.pdf185.84 kBAdobe PDFView/Open
2019_Cheshun_K_V-Spetsyfika_obliku_vytrat_76-77__COVER.png441.13 kBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.