DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Чешун, К. В. | |
dc.contributor.author | Кіндрацька, Г. І. | |
dc.coverage.temporal | 18 жовтня 2019 року, Львів | |
dc.date.accessioned | 2020-07-20T11:31:06Z | - |
dc.date.available | 2020-07-20T11:31:06Z | - |
dc.date.created | 2019-10-18 | |
dc.date.issued | 2019-10-18 | |
dc.identifier.citation | Чешун К. В. Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві / К. В. Чешун, Г. І. Кіндрацька // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 76–77. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-941-329-1 | |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/52966 | - |
dc.format.extent | 76-77 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Видавництво Львівської політехніки | |
dc.relation.ispartof | Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 2019 | |
dc.relation.uri | http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28 | |
dc.relation.uri | https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03 | |
dc.title | Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2019 | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет “Львівська політехніка” | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.identifier.citationen | Cheshun K. V. Spetsyfika obliku vytrat na vyrobnytstvo v restorannomu hospodarstvi / K. V. Cheshun, H. I. Kindratska // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 76–77. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia). | |
dc.relation.references | 1. Половинчак Л. А. Порівняльний аналіз методів обліку діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Л. А. Половинчак // Європейські перспективи. – 2015. – № 2. – С. 145-150. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28. | |
dc.relation.references | 2. Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами: Наказ Міністерства економіки з питань європейської інтеграції від 17.06.2003р. № 157. – Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03 | |
dc.relation.referencesen | 1. Polovynchak L. A. Porivnialnyi analiz metodiv obliku diialnosti pidpryiemstv restorannoho biznesu, L. A. Polovynchak, Yevropeiski perspektyvy, 2015, No 2, P. 145-150, Access mode: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28. | |
dc.relation.referencesen | 2. Metodychni rekomendatsii shchodo vprovadzhennia natsionalnykh polozhen (standartiv) bukhhalterskoho obliku u sferi hromadskoho kharchuvannia i pobutovykh posluh, harmonizovanykh z mizhnarodnymy standartamy: Nakaz Ministerstva ekonomiky z pytan yevropeiskoi intehratsii vid 17.06.2003y. No 157, Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03 | |
dc.citation.conference | V Міжнародна студентська наукова конференція "Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки" | |
dc.citation.journalTitle | Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції | |
dc.citation.spage | 76 | |
dc.citation.epage | 77 | |
dc.coverage.placename | Львів | |
dc.coverage.placename | Lviv | |
Appears in Collections: | Облік, аналіз та контроль в системі управління суб'єктами економіки. – 2019 р.
|