https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/52966
Title: | Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві |
Authors: | Чешун, К. В. Кіндрацька, Г. І. |
Affiliation: | Національний університет “Львівська політехніка” |
Bibliographic description (Ukraine): | Чешун К. В. Специфіка обліку витрат на виробництво в ресторанному господарстві / К. В. Чешун, Г. І. Кіндрацька // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 76–77. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення). |
Bibliographic description (International): | Cheshun K. V. Spetsyfika obliku vytrat na vyrobnytstvo v restorannomu hospodarstvi / K. V. Cheshun, H. I. Kindratska // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 76–77. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia). |
Is part of: | Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 2019 |
Conference/Event: | V Міжнародна студентська наукова конференція "Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки" |
Journal/Collection: | Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції |
Issue Date: | 18-Oct-2019 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | 18 жовтня 2019 року, Львів |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 76-77 |
Start page: | 76 |
End page: | 77 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/52966 |
ISBN: | 978-966-941-329-1 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2019 |
URL for reference material: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28 https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03 |
References (Ukraine): | 1. Половинчак Л. А. Порівняльний аналіз методів обліку діяльності підприємств ресторанного бізнесу / Л. А. Половинчак // Європейські перспективи. – 2015. – № 2. – С. 145-150. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28. 2. Методичні рекомендації щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами: Наказ Міністерства економіки з питань європейської інтеграції від 17.06.2003р. № 157. – Режим доступу: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03 |
References (International): | 1. Polovynchak L. A. Porivnialnyi analiz metodiv obliku diialnosti pidpryiemstv restorannoho biznesu, L. A. Polovynchak, Yevropeiski perspektyvy, 2015, No 2, P. 145-150, Access mode: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evpe_2015_2_28. 2. Metodychni rekomendatsii shchodo vprovadzhennia natsionalnykh polozhen (standartiv) bukhhalterskoho obliku u sferi hromadskoho kharchuvannia i pobutovykh posluh, harmonizovanykh z mizhnarodnymy standartamy: Nakaz Ministerstva ekonomiky z pytan yevropeiskoi intehratsii vid 17.06.2003y. No 157, Access mode: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0157569-03 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Облік, аналіз та контроль в системі управління суб'єктами економіки. – 2019 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_Cheshun_K_V-Spetsyfika_obliku_vytrat_76-77.pdf | 185.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2019_Cheshun_K_V-Spetsyfika_obliku_vytrat_76-77__COVER.png | 441.13 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.