https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/52958
Title: | Особливості бухгалтерського обліку формування цін на продукцію в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України |
Authors: | Приступляк, І. П. Гик, В. В. |
Affiliation: | Національний університет “Львівська політехніка” |
Bibliographic description (Ukraine): | Приступляк І. П. Особливості бухгалтерського обліку формування цін на продукцію в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України / І. П. Приступляк, В. В. Гик // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 61–62. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення). |
Bibliographic description (International): | Prystupliak I. P. Osoblyvosti bukhhalterskoho obliku formuvannia tsin na produktsiiu v zakladakh restorannoho hospodarstva spozhyvchoi kooperatsii Ukrainy / I. P. Prystupliak, V. V. Hyk // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 61–62. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia). |
Is part of: | Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 2019 |
Conference/Event: | V Міжнародна студентська наукова конференція "Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки" |
Journal/Collection: | Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції |
Issue Date: | 18-Oct-2019 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | 18 жовтня 2019 року, Львів |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 61-62 |
Start page: | 61 |
End page: | 62 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/52958 |
ISBN: | 978-966-941-329-1 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Леперт Д.В. Особливості ціноутворення та його облік на підприємствах ресторанного господарства / Леперт Д.В. // Журнал “Молодий вчений”. – 2015. – Вип. № 3 (18). – С.12-15. 2. Озеран Н. М. Облік товарів, продуктів і тари у закладах ресторанного господарства споживчої кооперації / Н. М. Озеран // Вісник Львівської комерційної академії. Серія економічна. – 2014. – Вип. № 46. – С. 168-173. 3. Положення про порядок формування і застосування цін в об'єктах громадського харчування споживчої кооперації України: Наказ Укоопспілки від 27.12.1993 № 200. |
References (International): | 1. Lepert D.V. Osoblyvosti tsinoutvorennia ta yoho oblik na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva, Lepert D.V., Zhurnal "Molodyi vchenyi", 2015, Vyp. No 3 (18), P.12-15. 2. Ozeran N. M. Oblik tovariv, produktiv i tary u zakladakh restorannoho hospodarstva spozhyvchoi kooperatsii, N. M. Ozeran, Visnyk Lvivskoi komertsiinoi akademii. Seriia ekonomichna, 2014, Vyp. No 46, P. 168-173. 3. Polozhennia pro poriadok formuvannia i zastosuvannia tsin v obiektakh hromadskoho kharchuvannia spozhyvchoi kooperatsii Ukrainy: Nakaz Ukoopspilky vid 27.12.1993 No 200. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Облік, аналіз та контроль в системі управління суб'єктами економіки. – 2019 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_Prystupliak_I_P-Osoblyvosti_bukhhalterskoho_61-62.pdf | 176.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2019_Prystupliak_I_P-Osoblyvosti_bukhhalterskoho_61-62__COVER.png | 417.86 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.