Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/52958
Title: Особливості бухгалтерського обліку формування цін на продукцію в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України
Authors: Приступляк, І. П.
Гик, В. В.
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Bibliographic description (Ukraine): Приступляк І. П. Особливості бухгалтерського обліку формування цін на продукцію в закладах ресторанного господарства споживчої кооперації України / І. П. Приступляк, В. В. Гик // Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 18 жовтня 2019 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 61–62. — (Актуальні проблеми бухгалтерського, управлінського та податкового обліку і шляхи їх вирішення).
Bibliographic description (International): Prystupliak I. P. Osoblyvosti bukhhalterskoho obliku formuvannia tsin na produktsiiu v zakladakh restorannoho hospodarstva spozhyvchoi kooperatsii Ukrainy / I. P. Prystupliak, V. V. Hyk // Oblik, analiz i kontrol v upravlinni subiektamy ekonomiky : tezy dopovidei V Mizhnarodnoi studentskoi naukovoi konferentsii, 18 zhovtnia 2019 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 61–62. — (Aktualni problemy bukhhalterskoho, upravlinskoho ta podatkovoho obliku i shliakhy yikh vyrishennia).
Is part of: Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції, 2019
Conference/Event: V Міжнародна студентська наукова конференція "Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки"
Journal/Collection: Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : тези доповідей V Міжнародної студентської наукової конференції
Issue Date: 18-Oct-2019
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 18 жовтня 2019 року, Львів
Number of pages: 2
Page range: 61-62
Start page: 61
End page: 62
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/52958
ISBN: 978-966-941-329-1
Copyright owner: © Національний університет “Львівська політехніка”, 2019
References (Ukraine): 1. Леперт Д.В. Особливості ціноутворення та його облік на підприємствах ресторанного господарства / Леперт Д.В. // Журнал “Молодий вчений”. – 2015. – Вип. № 3 (18). – С.12-15.
2. Озеран Н. М. Облік товарів, продуктів і тари у закладах ресторанного господарства споживчої кооперації / Н. М. Озеран // Вісник Львівської комерційної академії. Серія економічна. – 2014. – Вип. № 46. – С. 168-173.
3. Положення про порядок формування і застосування цін в об'єктах громадського харчування споживчої кооперації України: Наказ Укоопспілки від 27.12.1993 № 200.
References (International): 1. Lepert D.V. Osoblyvosti tsinoutvorennia ta yoho oblik na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva, Lepert D.V., Zhurnal "Molodyi vchenyi", 2015, Vyp. No 3 (18), P.12-15.
2. Ozeran N. M. Oblik tovariv, produktiv i tary u zakladakh restorannoho hospodarstva spozhyvchoi kooperatsii, N. M. Ozeran, Visnyk Lvivskoi komertsiinoi akademii. Seriia ekonomichna, 2014, Vyp. No 46, P. 168-173.
3. Polozhennia pro poriadok formuvannia i zastosuvannia tsin v obiektakh hromadskoho kharchuvannia spozhyvchoi kooperatsii Ukrainy: Nakaz Ukoopspilky vid 27.12.1993 No 200.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Облік, аналіз та контроль в системі управління суб'єктами економіки. – 2019 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Prystupliak_I_P-Osoblyvosti_bukhhalterskoho_61-62.pdf176.62 kBAdobe PDFView/Open
2019_Prystupliak_I_P-Osoblyvosti_bukhhalterskoho_61-62__COVER.png417.86 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.