Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/48330
Title: Структура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування
Authors: Міщенко, Анастасія
Басюк, Тарас
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Bibliographic description (Ukraine): Міщенко А. Структура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування / Анастасія Міщенко, Тарас Басюк // Інформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019, 16-18 травня 2019 року,Чинадієво. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 257–258. — (Технології інформаційного менеджменту та інтелектуального опрацювання даних).
Bibliographic description (International): Mishchenko A. Struktura informatsiinoi systemy otsiniuvannia terminu prydatnosti produktiv kharchuvannia / Anastasiia Mishchenko, Taras Basiuk // Information, Communication, Society 2019 : proceedings of the 8th International Academic ConferenceICS-2019, 16-18 travnia 2019 roku,Chynadiievo. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 257–258. — (Tekhnolohii informatsiinoho menedzhmentu ta intelektualnoho opratsiuvannia danykh).
Is part of: Інформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019, 2019
Information, Communication, Society 2019 : proceedings of the 8th International Academic ConferenceICS-2019, 2019
Conference/Event: 8 Міжнародна наукова конференція "Інформація, комунікація, суспільство" ІКС-2019
Journal/Collection: Інформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019
Issue Date: 16-May-2019
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 16-18 травня 2019 року,Чинадієво
Keywords: продукти харчування
моніторинг
якість
цифровий дім
розпізнавання
Number of pages: 2
Page range: 257-258
Start page: 257
End page: 258
Abstract: This article describes the problem of the irrational use of food and possible solutions. As a result of the research, the existing methods for solving this problem were analyzed, their advantages and disadvantages were revealed. The article presents the structure and description of the work of the protected information system, which can be used after release to solve the irrational use of food. The proposed approach can be used not only for individual purposes, but also for business needs, which creates conditions for reducing the amount of food waste.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/48330
ISBN: 978-966-941-333-8
Copyright owner: © Національний університет “Львівська політехніка”, 2019
URL for reference material: https://yablyk.com/obzorprogramm-na-iphone-kotorye-pomogut-otsleditsroki-godnosti-produktov/
http://www.aptech.ru/tehnologii-dom
https://www.gadgetstyle.com.ua/best-mobileapps-for-fridge/
https://comments.ua/life/247396-vosemekologicheskih-problem.html
http://www.mdpi.com/1424-8220/16/8/1222/htm
http://inpressco.com/wpcontent/uploads/2014/12/Paper914260-4262.pdf
https://oxozle.com/2015/03/29/metodyraspoznavaniya-obrazov-chast-1
References (Ukraine): 1. Обзор программ для учета срока годности продуктов питания [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://yablyk.com/obzorprogramm-na-iphone-kotorye-pomogut-otsleditsroki-godnosti-produktov/.
2. Устройства и технологии системы Умный дом. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.aptech.ru/tehnologii-dom.
3. #GADGETSTYLE: Кращі мобільні додатки до холодильника [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://www.gadgetstyle.com.ua/best-mobileapps-for-fridge/.
4. Е. В. Сысоева, Г. Кутырев “Контроль качества продуктов питания”, Казань: КНИТУ. – 112с.
5. А.А. Мельников “Проблемы окружающей среды и стратегия её сохранения”, Академический Проект, 2009. – 724с.
6. Вісім екологічних проблем України [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://comments.ua/life/247396-vosemekologicheskih-problem.html.
7. DeepFruits: A Fruit Detection System Using Deep Neural Networks. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.mdpi.com/1424-8220/16/8/1222/htm.
8. Review Paper on Vegetable Identification and Detection using Image Processing. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://inpressco.com/wpcontent/uploads/2014/12/Paper914260-4262.pdf
9. Методы распознавания образов. [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://oxozle.com/2015/03/29/metodyraspoznavaniya-obrazov-chast-1.
References (International): 1. Obzor prohramm dlia ucheta sroka hodnosti produktov pitaniia [Electronic resource]. Access mode: https://yablyk.com/obzorprogramm-na-iphone-kotorye-pomogut-otsleditsroki-godnosti-produktov/.
2. Ustroistva i tekhnolohii sistemy Umnyi dom. [Electronic resource]. Access mode: http://www.aptech.ru/tehnologii-dom.
3. #GADGETSTYLE: Krashchi mobilni dodatky do kholodylnyka [Electronic resource]. Access mode: https://www.gadgetstyle.com.ua/best-mobileapps-for-fridge/.
4. E. V. Sysoeva, H. Kutyrev "Kontrol kachestva produktov pitaniia", Kazan: KNITU, 112p.
5. A.A. Melnikov "Problemy okruzhaiushchei sredy i stratehiia ee sokhraneniia", Akademicheskii Proekt, 2009, 724p.
6. Visim ekolohichnykh problem Ukrainy [Electronic resource]. Access mode: https://comments.ua/life/247396-vosemekologicheskih-problem.html.
7. DeepFruits: A Fruit Detection System Using Deep Neural Networks. [Electronic resource]. Access mode: http://www.mdpi.com/1424-8220/16/8/1222/htm.
8. Review Paper on Vegetable Identification and Detection using Image Processing. [Electronic resource]. Access mode: http://inpressco.com/wpcontent/uploads/2014/12/Paper914260-4262.pdf
9. Metody raspoznavaniia obrazov. [Electronic resource]. Access mode: https://oxozle.com/2015/03/29/metodyraspoznavaniya-obrazov-chast-1.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Інформація,комунікація,суспільство (ICS-2019). – 2019 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Mishchenko_A-Struktura_informatsiinoi_257-258.pdf530.32 kBAdobe PDFView/Open
2019_Mishchenko_A-Struktura_informatsiinoi_257-258__COVER.png1.23 MBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.