Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/48330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіщенко, Анастасія
dc.contributor.authorБасюк, Тарас
dc.coverage.temporal16-18 травня 2019 року,Чинадієво
dc.date.accessioned2020-04-09T11:18:20Z-
dc.date.available2020-04-09T11:18:20Z-
dc.date.created2019-05-16
dc.date.issued2019-05-16
dc.identifier.citationМіщенко А. Структура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування / Анастасія Міщенко, Тарас Басюк // Інформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019, 16-18 травня 2019 року,Чинадієво. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 257–258. — (Технології інформаційного менеджменту та інтелектуального опрацювання даних).
dc.identifier.isbn978-966-941-333-8
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/48330-
dc.description.abstractThis article describes the problem of the irrational use of food and possible solutions. As a result of the research, the existing methods for solving this problem were analyzed, their advantages and disadvantages were revealed. The article presents the structure and description of the work of the protected information system, which can be used after release to solve the irrational use of food. The proposed approach can be used not only for individual purposes, but also for business needs, which creates conditions for reducing the amount of food waste.
dc.format.extent257-258
dc.language.isouk
dc.publisherВидавництво Львівської політехніки
dc.relation.ispartofІнформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019, 2019
dc.relation.ispartofInformation, Communication, Society 2019 : proceedings of the 8th International Academic ConferenceICS-2019, 2019
dc.relation.urihttps://yablyk.com/obzorprogramm-na-iphone-kotorye-pomogut-otsleditsroki-godnosti-produktov/
dc.relation.urihttp://www.aptech.ru/tehnologii-dom
dc.relation.urihttps://www.gadgetstyle.com.ua/best-mobileapps-for-fridge/
dc.relation.urihttps://comments.ua/life/247396-vosemekologicheskih-problem.html
dc.relation.urihttp://www.mdpi.com/1424-8220/16/8/1222/htm
dc.relation.urihttp://inpressco.com/wpcontent/uploads/2014/12/Paper914260-4262.pdf
dc.relation.urihttps://oxozle.com/2015/03/29/metodyraspoznavaniya-obrazov-chast-1
dc.subjectпродукти харчування
dc.subjectмоніторинг
dc.subjectякість
dc.subjectцифровий дім
dc.subjectрозпізнавання
dc.titleСтруктура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет “Львівська політехніка”, 2019
dc.contributor.affiliationНаціональний університет “Львівська політехніка”
dc.format.pages2
dc.identifier.citationenMishchenko A. Struktura informatsiinoi systemy otsiniuvannia terminu prydatnosti produktiv kharchuvannia / Anastasiia Mishchenko, Taras Basiuk // Information, Communication, Society 2019 : proceedings of the 8th International Academic ConferenceICS-2019, 16-18 travnia 2019 roku,Chynadiievo. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2019. — P. 257–258. — (Tekhnolohii informatsiinoho menedzhmentu ta intelektualnoho opratsiuvannia danykh).
dc.relation.references1. Обзор программ для учета срока годности продуктов питания [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://yablyk.com/obzorprogramm-na-iphone-kotorye-pomogut-otsleditsroki-godnosti-produktov/.
dc.relation.references2. Устройства и технологии системы Умный дом. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.aptech.ru/tehnologii-dom.
dc.relation.references3. #GADGETSTYLE: Кращі мобільні додатки до холодильника [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://www.gadgetstyle.com.ua/best-mobileapps-for-fridge/.
dc.relation.references4. Е. В. Сысоева, Г. Кутырев “Контроль качества продуктов питания”, Казань: КНИТУ. – 112с.
dc.relation.references5. А.А. Мельников “Проблемы окружающей среды и стратегия её сохранения”, Академический Проект, 2009. – 724с.
dc.relation.references6. Вісім екологічних проблем України [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://comments.ua/life/247396-vosemekologicheskih-problem.html.
dc.relation.references7. DeepFruits: A Fruit Detection System Using Deep Neural Networks. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.mdpi.com/1424-8220/16/8/1222/htm.
dc.relation.references8. Review Paper on Vegetable Identification and Detection using Image Processing. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://inpressco.com/wpcontent/uploads/2014/12/Paper914260-4262.pdf
dc.relation.references9. Методы распознавания образов. [Електронний ресурс]. Режим доступу: https://oxozle.com/2015/03/29/metodyraspoznavaniya-obrazov-chast-1.
dc.relation.referencesen1. Obzor prohramm dlia ucheta sroka hodnosti produktov pitaniia [Electronic resource]. Access mode: https://yablyk.com/obzorprogramm-na-iphone-kotorye-pomogut-otsleditsroki-godnosti-produktov/.
dc.relation.referencesen2. Ustroistva i tekhnolohii sistemy Umnyi dom. [Electronic resource]. Access mode: http://www.aptech.ru/tehnologii-dom.
dc.relation.referencesen3. #GADGETSTYLE: Krashchi mobilni dodatky do kholodylnyka [Electronic resource]. Access mode: https://www.gadgetstyle.com.ua/best-mobileapps-for-fridge/.
dc.relation.referencesen4. E. V. Sysoeva, H. Kutyrev "Kontrol kachestva produktov pitaniia", Kazan: KNITU, 112p.
dc.relation.referencesen5. A.A. Melnikov "Problemy okruzhaiushchei sredy i stratehiia ee sokhraneniia", Akademicheskii Proekt, 2009, 724p.
dc.relation.referencesen6. Visim ekolohichnykh problem Ukrainy [Electronic resource]. Access mode: https://comments.ua/life/247396-vosemekologicheskih-problem.html.
dc.relation.referencesen7. DeepFruits: A Fruit Detection System Using Deep Neural Networks. [Electronic resource]. Access mode: http://www.mdpi.com/1424-8220/16/8/1222/htm.
dc.relation.referencesen8. Review Paper on Vegetable Identification and Detection using Image Processing. [Electronic resource]. Access mode: http://inpressco.com/wpcontent/uploads/2014/12/Paper914260-4262.pdf
dc.relation.referencesen9. Metody raspoznavaniia obrazov. [Electronic resource]. Access mode: https://oxozle.com/2015/03/29/metodyraspoznavaniya-obrazov-chast-1.
dc.citation.conference8 Міжнародна наукова конференція "Інформація, комунікація, суспільство" ІКС-2019
dc.citation.journalTitleІнформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019
dc.citation.spage257
dc.citation.epage258
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.coverage.placenameLviv
Appears in Collections:Інформація,комунікація,суспільство (ICS-2019). – 2019 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Mishchenko_A-Struktura_informatsiinoi_257-258.pdf530.32 kBAdobe PDFView/Open
2019_Mishchenko_A-Struktura_informatsiinoi_257-258__COVER.png1.23 MBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.