https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/42701
Title: | Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому |
Authors: | Семенишин, С. М. Троцький, В. І. Петрушка, І. М. Федорчук-Мороз, В. І. |
Affiliation: | Національний університет “Львівська політехніка” Волинський державний університет ім. Лесі Українки |
Bibliographic description (Ukraine): | Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому / Є. М. Семенишин, В. І. Троцький, І. М. Петрушка, В. І. Федорчук-Мороз // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 238–242. |
Journal/Collection: | Вісник Національного університету “Львівська політехніка” |
Issue Date: | 2002 |
Publisher: | Видавництво Національного університету “Львівська політехніка” |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Львів |
UDC: | 615.012.014 |
Number of pages: | 238–242 |
Abstract: | Наведені результати досліджень екстракційного вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому. Встановлено вплив температури екстрагування та попередньої термічної обробки сировини. The results of investigation of extraction process of pectin and poly-sugars from raw beets are given. The influence of extraction process temperature and preliminary thermal processing of raw materials was established. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42701 |
Copyright owner: | © Семенишин С. М., Троцький В. І., Петрушка І. М., Федорчук-Мороз В. І., 2002 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 461 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
66_239-243.pdf | 167.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.