Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/42701
Title: Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому
Authors: Семенишин, С. М.
Троцький, В. І.
Петрушка, І. М.
Федорчук-Мороз, В. І.
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Волинський державний університет ім. Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому / Є. М. Семенишин, В. І. Троцький, І. М. Петрушка, В. І. Федорчук-Мороз // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 238–242.
Journal/Collection: Вісник Національного університету “Львівська політехніка”
Issue Date: 2002
Publisher: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Country (code): UA
Place of the edition/event: Львів
UDC: 615.012.014
Number of pages: 238–242
Abstract: Наведені результати досліджень екстракційного вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому. Встановлено вплив температури екстрагування та попередньої термічної обробки сировини. The results of investigation of extraction process of pectin and poly-sugars from raw beets are given. The influence of extraction process temperature and preliminary thermal processing of raw materials was established.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42701
Copyright owner: © Семенишин С. М., Троцький В. І., Петрушка І. М., Федорчук-Мороз В. І., 2002
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 461

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66_239-243.pdf167.84 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.