DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Семенишин, С. М. | - |
dc.contributor.author | Троцький, В. І. | - |
dc.contributor.author | Петрушка, І. М. | - |
dc.contributor.author | Федорчук-Мороз, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-21T07:58:57Z | - |
dc.date.available | 2018-09-21T07:58:57Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому / Є. М. Семенишин, В. І. Троцький, І. М. Петрушка, В. І. Федорчук-Мороз // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 238–242. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42701 | - |
dc.description.abstract | Наведені результати досліджень екстракційного вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому. Встановлено вплив температури екстрагування та попередньої термічної обробки сировини. The results of investigation of extraction process of pectin and poly-sugars from raw beets are given. The influence of extraction process temperature and preliminary thermal processing of raw materials was established. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету “Львівська політехніка” | uk_UA |
dc.title | Кінетика вилучення пектинів і полісахаридів з бурякового жому | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.rights.holder | © Семенишин С. М., Троцький В. І., Петрушка І. М., Федорчук-Мороз В. І., 2002 | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Національний університет “Львівська політехніка” | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Волинський державний університет ім. Лесі Українки | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
dc.format.pages | 238–242 | - |
dc.citation.journalTitle | Вісник Національного університету “Львівська політехніка” | - |
dc.coverage.placename | Львів | uk_UA |
dc.subject.udc | 615.012.014 | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 461
|