https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41960
Title: | Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції |
Authors: | Слива, Ю. |
Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
Bibliographic description (Ukraine): | Слива Ю. Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції / Ю. Слива // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 129. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості). |
Bibliographic description (International): | Sliva Iu. Suchasni kontseptsii ta pryntsypy upravlinnia bezpechnistiu kharchovoi produktsii / Iu. Sliva // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 129. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti). |
Is part of: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017 |
Conference/Event: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи |
Journal/Collection: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів |
Issue Date: | 11-Feb-2017 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів |
Temporal Coverage: | 11–12 травня 2017 року |
UDC: | 614.31.001 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 129 |
Start page: | 129 |
End page: | 129 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41960 |
Copyright owner: | © Національний університет «Львівська політехніка», 2017 © Ю. Слива, 2017 |
URL for reference material: | http://foodfraud.msu.edu http://shop.bsigroup.com/en |
References (Ukraine): | 1. GFSI Position on Mitigating the Public Health Risk of Food Fraud, July 2014. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: www.mygfsi.com. 2. FFI Report: ―Review—Final Rule for FSMA Preventative Controls Regarding Food Fraud and EMA,‖ Spink and Moyer, MSU FFI , Oct. 8, 2015. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://foodfraud.msu.edu . 3. PAS 96 Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://shop.bsigroup.com/en. |
References (International): | 1. GFSI Position on Mitigating the Public Health Risk of Food Fraud, July 2014. [Electronic resource], Access mode: www.mygfsi.com. 2. FFI Report: ―Review-Final Rule for FSMA Preventative Controls Regarding Food Fraud and EMA,‖ Spink and Moyer, MSU FFI , Oct. 8, 2015. [Electronic resource], Access mode: http://foodfraud.msu.edu . 3. PAS 96 Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack [Electronic resource], Access mode: http://shop.bsigroup.com/en. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2017_Sliva_Iu-Suchasni_kontseptsii_ta_pryntsypy_129.pdf | 389.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2017_Sliva_Iu-Suchasni_kontseptsii_ta_pryntsypy_129__COVER.png | 1.49 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.