Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41960
Title: Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції
Authors: Слива, Ю.
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Bibliographic description (Ukraine): Слива Ю. Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції / Ю. Слива // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 129. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).
Bibliographic description (International): Sliva Iu. Suchasni kontseptsii ta pryntsypy upravlinnia bezpechnistiu kharchovoi produktsii / Iu. Sliva // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 129. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).
Is part of: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017
Conference/Event: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи
Journal/Collection: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів
Issue Date: 11-Feb-2017
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Temporal Coverage: 11–12 травня 2017 року
UDC: 614.31.001
Number of pages: 1
Page range: 129
Start page: 129
End page: 129
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41960
Copyright owner: © Національний університет «Львівська політехніка», 2017
© Ю. Слива, 2017
URL for reference material: http://foodfraud.msu.edu
http://shop.bsigroup.com/en
References (Ukraine): 1. GFSI Position on Mitigating the Public Health Risk of Food Fraud, July 2014. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: www.mygfsi.com.
2. FFI Report: ―Review—Final Rule for FSMA Preventative Controls Regarding Food Fraud and EMA,‖ Spink and Moyer, MSU FFI , Oct. 8, 2015. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://foodfraud.msu.edu .
3. PAS 96 Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://shop.bsigroup.com/en.
References (International): 1. GFSI Position on Mitigating the Public Health Risk of Food Fraud, July 2014. [Electronic resource], Access mode: www.mygfsi.com.
2. FFI Report: ―Review-Final Rule for FSMA Preventative Controls Regarding Food Fraud and EMA,‖ Spink and Moyer, MSU FFI , Oct. 8, 2015. [Electronic resource], Access mode: http://foodfraud.msu.edu .
3. PAS 96 Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack [Electronic resource], Access mode: http://shop.bsigroup.com/en.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Sliva_Iu-Suchasni_kontseptsii_ta_pryntsypy_129.pdf389.09 kBAdobe PDFView/Open
2017_Sliva_Iu-Suchasni_kontseptsii_ta_pryntsypy_129__COVER.png1.49 MBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.