DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Слива, Ю. | |
dc.coverage.temporal | 11–12 травня 2017 року | |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T07:37:33Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T07:37:33Z | - |
dc.date.created | 2017-02-11 | |
dc.date.issued | 2017-02-11 | |
dc.identifier.citation | Слива Ю. Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції / Ю. Слива // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 129. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості). | |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41960 | - |
dc.format.extent | 129 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Видавництво Львівської політехніки | |
dc.relation.ispartof | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017 | |
dc.relation.uri | http://foodfraud.msu.edu | |
dc.relation.uri | http://shop.bsigroup.com/en | |
dc.title | Сучасні концепції та принципи управління безпечністю харчової продукції | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Національний університет «Львівська політехніка», 2017 | |
dc.rights.holder | © Ю. Слива, 2017 | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет біоресурсів і природокористування України | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.identifier.citationen | Sliva Iu. Suchasni kontseptsii ta pryntsypy upravlinnia bezpechnistiu kharchovoi produktsii / Iu. Sliva // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 129. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti). | |
dc.relation.references | 1. GFSI Position on Mitigating the Public Health Risk of Food Fraud, July 2014. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: www.mygfsi.com. | |
dc.relation.references | 2. FFI Report: ―Review—Final Rule for FSMA Preventative Controls Regarding Food Fraud and EMA,‖ Spink and Moyer, MSU FFI , Oct. 8, 2015. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://foodfraud.msu.edu . | |
dc.relation.references | 3. PAS 96 Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://shop.bsigroup.com/en. | |
dc.relation.referencesen | 1. GFSI Position on Mitigating the Public Health Risk of Food Fraud, July 2014. [Electronic resource], Access mode: www.mygfsi.com. | |
dc.relation.referencesen | 2. FFI Report: ―Review-Final Rule for FSMA Preventative Controls Regarding Food Fraud and EMA,‖ Spink and Moyer, MSU FFI , Oct. 8, 2015. [Electronic resource], Access mode: http://foodfraud.msu.edu . | |
dc.relation.referencesen | 3. PAS 96 Guide to protecting and defending food and drink from deliberate attack [Electronic resource], Access mode: http://shop.bsigroup.com/en. | |
dc.citation.conference | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи | |
dc.citation.journalTitle | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів | |
dc.citation.spage | 129 | |
dc.citation.epage | 129 | |
dc.coverage.placename | Львів | |
dc.subject.udc | 614.31.001 | |
Appears in Collections: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.
|