Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41934
Title: Оцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника
Authors: Кучерук, В.
Маньковська, В.
Янковий, Д.
Affiliation: Вінницький національний технічний університет
Bibliographic description (Ukraine): Кучерук В. Оцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника / В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 94. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).
Bibliographic description (International): Kucheruk V. Otsiniuvannia rivnia yakosti miasnykh produktiv ukrainskoho vyrobnyka / V. Kucheruk, V. Mankovska, D. Iankovii // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 94. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).
Is part of: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017
Conference/Event: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи
Journal/Collection: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів
Issue Date: 11-Feb-2017
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Temporal Coverage: 11–12 травня 2017 року
UDC: 621.317
Number of pages: 1
Page range: 94
Start page: 94
End page: 94
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41934
Copyright owner: © Національний університет «Львівська політехніка», 2017
© В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий, 2017
References (Ukraine): 1. Назаренко Л.О. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: слайд-курс: [текст]: навч. посіб. / Л.О. Назаренко – К. : „Центр учбової літератури‖, 2014. – 248 с.
2. Любчик О.С. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / О.С. Любчик, М.М. Микийчук, О.В. Гонсьор // Вісник НУ „ЛП‖ „Вимірювальна техніка та метрологія‖. – Львів, 2014. – №75 – С. 63
References (International): 1. Nazarenko L.O. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: slaid-kurs: [tekst]: tutorial, L.O. Nazarenko – K. : "Tsentr uchbovoi literatury‖, 2014, 248 p.
2. Liubchyk O.S. Analiz shliakhiv udoskonalennia metodiv identyfikatsii vydiv miasa, O.S. Liubchyk, M.M. Mykyichuk, O.V. Honsor, Visnyk NU "LP‖ "Vymiriuvalna tekhnika ta metrolohiia‖, Lviv, 2014, No 75 – P. 63
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Kucheruk_V-Otsiniuvannia_rivnia_yakosti_94.pdf359.61 kBAdobe PDFView/Open
2017_Kucheruk_V-Otsiniuvannia_rivnia_yakosti_94__COVER.png494.25 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.