DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Кучерук, В. | |
dc.contributor.author | Маньковська, В. | |
dc.contributor.author | Янковий, Д. | |
dc.coverage.temporal | 11–12 травня 2017 року | |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T07:37:09Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T07:37:09Z | - |
dc.date.created | 2017-02-11 | |
dc.date.issued | 2017-02-11 | |
dc.identifier.citation | Кучерук В. Оцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника / В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 94. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості). | |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41934 | - |
dc.format.extent | 94 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Видавництво Львівської політехніки | |
dc.relation.ispartof | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017 | |
dc.title | Оцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Національний університет «Львівська політехніка», 2017 | |
dc.rights.holder | © В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий, 2017 | |
dc.contributor.affiliation | Вінницький національний технічний університет | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.identifier.citationen | Kucheruk V. Otsiniuvannia rivnia yakosti miasnykh produktiv ukrainskoho vyrobnyka / V. Kucheruk, V. Mankovska, D. Iankovii // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 94. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti). | |
dc.relation.references | 1. Назаренко Л.О. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: слайд-курс: [текст]: навч. посіб. / Л.О. Назаренко – К. : „Центр учбової літератури‖, 2014. – 248 с. | |
dc.relation.references | 2. Любчик О.С. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / О.С. Любчик, М.М. Микийчук, О.В. Гонсьор // Вісник НУ „ЛП‖ „Вимірювальна техніка та метрологія‖. – Львів, 2014. – №75 – С. 63 | |
dc.relation.referencesen | 1. Nazarenko L.O. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: slaid-kurs: [tekst]: tutorial, L.O. Nazarenko – K. : "Tsentr uchbovoi literatury‖, 2014, 248 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Liubchyk O.S. Analiz shliakhiv udoskonalennia metodiv identyfikatsii vydiv miasa, O.S. Liubchyk, M.M. Mykyichuk, O.V. Honsor, Visnyk NU "LP‖ "Vymiriuvalna tekhnika ta metrolohiia‖, Lviv, 2014, No 75 – P. 63 | |
dc.citation.conference | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи | |
dc.citation.journalTitle | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів | |
dc.citation.spage | 94 | |
dc.citation.epage | 94 | |
dc.coverage.placename | Львів | |
dc.subject.udc | 621.317 | |
Appears in Collections: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.
|