Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, В.
dc.contributor.authorМаньковська, В.
dc.contributor.authorЯнковий, Д.
dc.coverage.temporal11–12 травня 2017 року
dc.date.accessioned2018-06-15T07:37:09Z-
dc.date.available2018-06-15T07:37:09Z-
dc.date.created2017-02-11
dc.date.issued2017-02-11
dc.identifier.citationКучерук В. Оцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника / В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 94. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41934-
dc.format.extent94
dc.language.isouk
dc.publisherВидавництво Львівської політехніки
dc.relation.ispartofУправління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017
dc.titleОцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет «Львівська політехніка», 2017
dc.rights.holder© В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий, 2017
dc.contributor.affiliationВінницький національний технічний університет
dc.format.pages1
dc.identifier.citationenKucheruk V. Otsiniuvannia rivnia yakosti miasnykh produktiv ukrainskoho vyrobnyka / V. Kucheruk, V. Mankovska, D. Iankovii // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 94. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).
dc.relation.references1. Назаренко Л.О. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: слайд-курс: [текст]: навч. посіб. / Л.О. Назаренко – К. : „Центр учбової літератури‖, 2014. – 248 с.
dc.relation.references2. Любчик О.С. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / О.С. Любчик, М.М. Микийчук, О.В. Гонсьор // Вісник НУ „ЛП‖ „Вимірювальна техніка та метрологія‖. – Львів, 2014. – №75 – С. 63
dc.relation.referencesen1. Nazarenko L.O. Identyfikatsiia ta falsyfikatsiia prodovolchykh tovariv: slaid-kurs: [tekst]: tutorial, L.O. Nazarenko – K. : "Tsentr uchbovoi literatury‖, 2014, 248 p.
dc.relation.referencesen2. Liubchyk O.S. Analiz shliakhiv udoskonalennia metodiv identyfikatsii vydiv miasa, O.S. Liubchyk, M.M. Mykyichuk, O.V. Honsor, Visnyk NU "LP‖ "Vymiriuvalna tekhnika ta metrolohiia‖, Lviv, 2014, No 75 – P. 63
dc.citation.conferenceУправління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи
dc.citation.journalTitleУправління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів
dc.citation.spage94
dc.citation.epage94
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.subject.udc621.317
Appears in Collections:Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Kucheruk_V-Otsiniuvannia_rivnia_yakosti_94.pdf359.61 kBAdobe PDFView/Open
2017_Kucheruk_V-Otsiniuvannia_rivnia_yakosti_94__COVER.png494.25 kBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.