Title: | Організаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації України |
Authors: | Сватюк, O. P. |
Bibliographic description (Ukraine): | Сватюк O. P. Організаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації України / O. P. Сватюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2000. – № 384 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 185–189. – Бібліографія: 3 назви. |
Issue Date: | 2000 |
Publisher: | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» |
Abstract: | Науково проаналізована широкомасштабна структура громадського харчування споживчої коопераціїї, а зокрема її організаційна та адміністративна ланки. Regular parameters of economical - financial activity of mass feed of consumer cooperatives, which teal in the area of socifl nourishment. The varied structure of management of mass feed of consumer co-operation - organizing, administrative, branch, social, areal - was analyzed scientificly. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36415 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2000. – №384
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.