DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Сватюк, O. P. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-13T13:42:28Z | - |
dc.date.available | 2017-03-13T13:42:28Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Сватюк O. P. Організаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації України / O. P. Сватюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2000. – № 384 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 185–189. – Бібліографія: 3 назви. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36415 | - |
dc.description.abstract | Науково проаналізована широкомасштабна структура громадського харчування споживчої коопераціїї, а зокрема її організаційна та адміністративна ланки. Regular parameters of economical - financial activity of mass feed of consumer cooperatives, which teal in the area of socifl nourishment. The varied structure of management of mass feed of consumer co-operation - organizing, administrative, branch, social, areal - was analyzed scientificly. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Організаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2000. – №384
|