Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/23639
Title: The supply chain and the added value formation on the basis of customer-centric approach
Other Titles: Ланцюг поставок та формування доданої вартості на основі клієнтоорієнтованого підходу
Authors: Girna, О.
Hlynsky, N.
Bibliographic description (Ukraine): Girna О. The supply chain and the added value formation on the basis of customer-centric approach / O. Girna, Н. Hlynsky // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 762 : Логістика. – С. 41–46. – Bibliography: 9 titles.
Issue Date: 2013
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: added value
supply chain
migration
efficiency
додана вартість
ланцюг поставок
міграція
ефективність
Abstract: The conceptual approaches for an added value handling are considered in the article. The essence of the added value formation process inside a supply chain aimed at customers’ demand is presented. The essence of the added value migration process inside a supply chain is introduced. The expediency of permanent increase of a supply chain functioning efficiency in order to supply a higher added value to customer is substantiated. The practical aspect of the research implementation is presented. Розглянуто концептуальні підходи до трактування доданої вартості для клієнта. Розкрито сутність процесу формування доданої вартості у ланцюгу поставок в напрямку орієнтації на потреби клієнта. Висвітлено сутності процесу міграції доданої вартості у ланцюгу поставок. Обґрунтована доцільність перманентного підвищення ефективності функціонування ланцюга поставок з метою пропонування вищої доданої вартості для клієнта. Представлено практичний аспект реалізації цих досліджень.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/23639
Content type: Article
Appears in Collections:Логістика. – 2013. – №762

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8-41-46.pdf220.48 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.