https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21139
Title: | Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою |
Authors: | Червецова, В. Г. Вічко, О. І. Матківська, І. Я. Ткачева, І. В. Платонов, М. О Новіков, В. П. |
Bibliographic description (Ukraine): | Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Keywords: | тибетський грибок кисломолочний напій технологічні характеристики tibet fungus soul-milk drink technological characteristic |
Abstract: | Вивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21139 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
35-160-164.pdf | 138.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.