Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21139
Title: Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою
Authors: Червецова, В. Г.
Вічко, О. І.
Матківська, І. Я.
Ткачева, І. В.
Платонов, М. О
Новіков, В. П.
Bibliographic description (Ukraine): Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Keywords: тибетський грибок
кисломолочний напій
технологічні характеристики
tibet fungus
soul-milk drink
technological characteristic
Abstract: Вивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21139
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35-160-164.pdf138.82 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.