Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервецова, В. Г.-
dc.contributor.authorВічко, О. І.-
dc.contributor.authorМатківська, І. Я.-
dc.contributor.authorТкачева, І. В.-
dc.contributor.authorПлатонов, М. О-
dc.contributor.authorНовіков, В. П.-
dc.date.accessioned2013-10-08T14:29:25Z-
dc.date.available2013-10-08T14:29:25Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЗастосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21139-
dc.description.abstractВивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету "Львівська політехніка"uk_UA
dc.subjectтибетський грибокuk_UA
dc.subjectкисломолочний напійuk_UA
dc.subjectтехнологічні характеристикиuk_UA
dc.subjecttibet fungusuk_UA
dc.subjectsoul-milk drinkuk_UA
dc.subjecttechnological characteristicuk_UA
dc.titleЗастосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35-160-164.pdf138.82 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.