DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Червецова, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Вічко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Матківська, І. Я. | - |
dc.contributor.author | Ткачева, І. В. | - |
dc.contributor.author | Платонов, М. О | - |
dc.contributor.author | Новіков, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-08T14:29:25Z | - |
dc.date.available | 2013-10-08T14:29:25Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21139 | - |
dc.description.abstract | Вивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | тибетський грибок | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний напій | uk_UA |
dc.subject | технологічні характеристики | uk_UA |
dc.subject | tibet fungus | uk_UA |
dc.subject | soul-milk drink | uk_UA |
dc.subject | technological characteristic | uk_UA |
dc.title | Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667
|