Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/11772
Title: Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
Authors: Столярчук, П. Г.
Сусол, Н. Я.
Bibliographic description (Ukraine): Столярчук П. Г. Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства / П. Г. Столярчук, Н. Я. Сусол // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2006. – № 551 : Автоматика, вимірювання та керування. – С. 101–106. – Бібліографія: 6 назв.
Issue Date: 2006
Publisher: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Abstract: Науково обґрунтовано доцільність і практичну важливість організації внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства. Подано організаційну структуру системи контролю, а також наведено методи та методики контролю. In the given articles the expedience and practical importance of organization of the internal checking system of providing of quality of services of establishments of restaurant economy is scientifically grounded. The organizational structure of the checking system is given, and also methods and methods of control are resulted.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11772
Content type: Article
Appears in Collections:Автоматика, вимірювання та керування. – 2006. – №551

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19_organizaciya vn sust.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.