Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/11772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтолярчук, П. Г.-
dc.contributor.authorСусол, Н. Я.-
dc.date.accessioned2012-03-06T10:13:12Z-
dc.date.available2012-03-06T10:13:12Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationСтолярчук П. Г. Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства / П. Г. Столярчук, Н. Я. Сусол // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2006. – № 551 : Автоматика, вимірювання та керування. – С. 101–106. – Бібліографія: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11772-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано доцільність і практичну важливість організації внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства. Подано організаційну структуру системи контролю, а також наведено методи та методики контролю. In the given articles the expedience and practical importance of organization of the internal checking system of providing of quality of services of establishments of restaurant economy is scientifically grounded. The organizational structure of the checking system is given, and also methods and methods of control are resulted.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету “Львівська політехніка”uk_UA
dc.titleОрганізація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Автоматика, вимірювання та керування. – 2006. – №551

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19_organizaciya vn sust.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.