https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/11003
Title: | Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” |
Authors: | Червецова, В. Г. Платонов, М. О. Вічко, О. І. Матківська, І. Я. Швець, І. В. Новіков, В. П. |
Bibliographic description (Ukraine): | Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153-155. – Бібліографія: 5 назв. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Keywords: | біореактори технологічні характеристики “тибетський грибок” “tibet fungus” bioreactor technological characteristics |
Abstract: | Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі “тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments useing in the fermentation proces were studed. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11003 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2011. – №700 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.