Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/11003
Title: Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”
Authors: Червецова, В. Г.
Платонов, М. О.
Вічко, О. І.
Матківська, І. Я.
Швець, І. В.
Новіков, В. П.
Bibliographic description (Ukraine): Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153-155. – Бібліографія: 5 назв.
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: біореактори
технологічні характеристики
“тибетський грибок”
“tibet fungus”
bioreactor
technological characteristics
Abstract: Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі “тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments useing in the fermentation proces were studed.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11003
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2011. – №700

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf323.09 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.