Skip navigation

putin IS MURDERER

Browsing by Subject 664

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 3 of 3
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)PreviewTypeIssue DateTitleAuthor(s)
11-Feb-2017Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування"Слива, Ю.; Мельник, А.; Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниConference Abstract11-Feb-2017Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування"Слива, Ю.; Мельник, А.
28-Mar-2017Аналіз тенденцій і перспектив розвитку підприємств харчової промисловості УкраїниШергіна, Л. А.; Жемба, А. Й.; Пономарьова, Ю. І.; Shergina, L. A.; Zhemba, A. I.; Ponomarova, Y. I.; ДВНЗ “Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана”; Національний університет водного господарства та природокористування; SHEI “Kyiv National Economic University after named Vadym Hetman”; National Univеrsity of Water and Environmental Engineering, RivneArticle28-Mar-2017Аналіз тенденцій і перспектив розвитку підприємств харчової промисловості УкраїниШергіна, Л. А.; Жемба, А. Й.; Пономарьова, Ю. І.; Shergina, L. A.; Zhemba, A. I.; Ponomarova, Y. I.
18-Sep-2018Аналіз технологічних трендів на основі класифікаційного підходуЛуцька, Н. М.; Власенко, Л. О.; Національний університет харчових технологійArticle18-Sep-2018Аналіз технологічних трендів на основі класифікаційного підходуЛуцька, Н. М.; Власенко, Л. О.