https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41879
Title: | Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування" |
Authors: | Слива, Ю. Мельник, А. |
Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
Bibliographic description (Ukraine): | Слива Ю. Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування" / Ю. Слива, А. Мельник // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 223–224. — (Нормативно-правові аспекти, інформаційне та метрологічне забезпечення випробувань і якості продукції). |
Bibliographic description (International): | Sliva Iu. Analiz vymoh ISO/TS 22002-2:2013 "Prohramy poperednikh umov dlia bezpeky kharchovykh produktiv. Part 2: hromadske kharchuvannia" / Iu. Sliva, A. Melnik // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 223–224. — (Normatyvno-pravovi aspekty, informatsiine ta metrolohichne zabezpechennia vyprobuvan i yakosti produktsii). |
Is part of: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017 |
Conference/Event: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи |
Journal/Collection: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів |
Issue Date: | 11-Feb-2017 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів |
Temporal Coverage: | 11–12 травня 2017 року |
UDC: | 664 006 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 223-224 |
Start page: | 223 |
End page: | 224 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41879 |
Copyright owner: | © Національний університет «Львівська політехніка», 2017 © Ю. Слива, А. Мельник, 2017 |
URL for reference material: | https://www.iso.org/standard/53493.html; http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en; http://www.en-standart.eu/iso-ts-22002-2-prerequisite-programmes-on-food-safety-part-2-catering/; http://www.kachest-vo.ru/index.php |
References (Ukraine): | 1. Інтернет ресурс: Режим доступу: https://www.iso.org/standard/53493.html; 2. Інтернет ресурс: Режим доступу: http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en; 3. Інтернет ресурс: Режим доступу: http://www.en-standart.eu/iso-ts-22002-2-prerequisite-programmes-on-food-safety-part-2-catering/; 4. Інтернет ресурс: Режим доступу: http://www.kachest-vo.ru/index.php. |
References (International): | 1. Internet resurs: Access mode: https://www.iso.org/standard/53493.html; 2. Internet resurs: Access mode: http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en; 3. Internet resurs: Access mode: http://www.en-standart.eu/iso-ts-22002-2-prerequisite-programmes-on-food-safety-part-2-catering/; 4. Internet resurs: Access mode: http://www.kachest-vo.ru/index.php. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2017_Sliva_Iu-Analiz_vymoh_ISO_TS_22002_223-224.pdf | 563.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2017_Sliva_Iu-Analiz_vymoh_ISO_TS_22002_223-224__COVER.png | 434.23 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.