Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41879
Title: Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування"
Authors: Слива, Ю.
Мельник, А.
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Bibliographic description (Ukraine): Слива Ю. Аналіз вимог ISO/TS 22002-2:2013 "Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування" / Ю. Слива, А. Мельник // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 223–224. — (Нормативно-правові аспекти, інформаційне та метрологічне забезпечення випробувань і якості продукції).
Bibliographic description (International): Sliva Iu. Analiz vymoh ISO/TS 22002-2:2013 "Prohramy poperednikh umov dlia bezpeky kharchovykh produktiv. Part 2: hromadske kharchuvannia" / Iu. Sliva, A. Melnik // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 223–224. — (Normatyvno-pravovi aspekty, informatsiine ta metrolohichne zabezpechennia vyprobuvan i yakosti produktsii).
Is part of: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017
Conference/Event: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи
Journal/Collection: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів
Issue Date: 11-Feb-2017
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Temporal Coverage: 11–12 травня 2017 року
UDC: 664
006
Number of pages: 2
Page range: 223-224
Start page: 223
End page: 224
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41879
Copyright owner: © Національний університет «Львівська політехніка», 2017
© Ю. Слива, А. Мельник, 2017
URL for reference material: https://www.iso.org/standard/53493.html;
http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en;
http://www.en-standart.eu/iso-ts-22002-2-prerequisite-programmes-on-food-safety-part-2-catering/;
http://www.kachest-vo.ru/index.php
References (Ukraine): 1. Інтернет ресурс: Режим доступу: https://www.iso.org/standard/53493.html;
2. Інтернет ресурс: Режим доступу: http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en;
3. Інтернет ресурс: Режим доступу: http://www.en-standart.eu/iso-ts-22002-2-prerequisite-programmes-on-food-safety-part-2-catering/;
4. Інтернет ресурс: Режим доступу: http://www.kachest-vo.ru/index.php.
References (International): 1. Internet resurs: Access mode: https://www.iso.org/standard/53493.html;
2. Internet resurs: Access mode: http://www.fssc22000.com/documents/home.xml?lang=en;
3. Internet resurs: Access mode: http://www.en-standart.eu/iso-ts-22002-2-prerequisite-programmes-on-food-safety-part-2-catering/;
4. Internet resurs: Access mode: http://www.kachest-vo.ru/index.php.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Sliva_Iu-Analiz_vymoh_ISO_TS_22002_223-224.pdf563.38 kBAdobe PDFView/Open
2017_Sliva_Iu-Analiz_vymoh_ISO_TS_22002_223-224__COVER.png434.23 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.