Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9823
Title: Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції
Authors: Гречановський, П. В.
Золотов, О. В.
Bibliographic description (Ukraine): Гречановський П. В. Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції / П. В. Гречановський, О. В. Золотов // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2001. – № 436 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 169–172.
Issue Date: 2001
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Розглядаються основні питання корпоративного управління і аналізуються передумови впровадження корпоративних об’єднань в харчовій галузі. In the article are consider knots of the matter of corporative management and are analysed premiseses of introducing the corporative associations in food branches.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9823
Content type: Article
Appears in Collections:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2001. – №436

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.