https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9823
Title: | Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції |
Authors: | Гречановський, П. В. Золотов, О. В. |
Bibliographic description (Ukraine): | Гречановський П. В. Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції / П. В. Гречановський, О. В. Золотов // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2001. – № 436 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 169–172. |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Abstract: | Розглядаються основні питання корпоративного управління і аналізуються передумови впровадження корпоративних об’єднань в харчовій галузі. In the article are consider knots of the matter of corporative management and are analysed premiseses of introducing the corporative associations in food branches. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9823 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2001. – №436 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.