Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/9198
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидоров, Ю. І.-
dc.contributor.authorВлязло, Р. Й.-
dc.contributor.authorШустер, М. Р.-
dc.date.accessioned2011-05-28T09:33:54Z-
dc.date.available2011-05-28T09:33:54Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationСидоров Ю. І. Порівняльні характеристики розрахункових моделей біосинтетичного і хімічного виробництв триптофану / Ю. І. Сидоров, Р. Й. Влязло, М. Р. Шустер // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 68–71. – Бібліографія: 8 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/9198-
dc.description.abstractРозроблено моделі біосинтетичного і хімічного виробництв триптофану для лікувального харчування потужністю по 9 тонн на рік. Порівнюють їх технічні та економічні показники. Показано, що ціна біосинтетичного продукту у декілька разів менше ніж хімічного. Одержані результати свідчать на користь першого способу для реалізації його в умовах Україні. The models of biosynthetic and chemical manufactures tryptophan for a medical feed by capacity of 9 tons per one year are developed. The comparison of their technical and economic parameters is carried spent. Is shown, that the price of a biosynthetic product in some times is less chemical. The received results convincingly testify for the benefit of the first way for realization him in Ukraine.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleПорівняльні характеристики розрахункових моделей біосинтетичного і хімічного виробництв триптофануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2004. – № 516

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.