Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавицький, Володимир-
dc.contributor.authorПеретятко, Тетяна-
dc.date.accessioned2011-05-20T10:06:12Z-
dc.date.available2011-05-20T10:06:12Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationСавицький В. Вимірювання відносної вологості газового середовища в хлібопекарній печі / Володимир Савицький, Тетяна Перетятко // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2002. – № 460 : Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – С. 100–101. – Бібліографія: 2 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8856-
dc.description.abstractThe analysis of influence of gaseous medium humidity in the baking chamber on quality of bakery foods is made. The principle of measurement of relative humidity of such gaseous medium with the help gas-dynamic acoustic converters is considered.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleВимірювання відносної вологості газового середовища в хлібопекарній печіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація. – 2002. – №460

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf580.24 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.