Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorТарапацька, Ю. В.-
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorМокрий, Є. М.-
dc.date.accessioned2011-05-20T07:14:39Z-
dc.date.available2011-05-20T07:14:39Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationДія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі / Р. Б. Косів, Ю. В. Тарапацька, Л. Я. Паляниця, Є. М. Мокрий // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 414 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 155-157. – Бібліографія: 4 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8791-
dc.description.abstractДосліджено вплив УЗ - хвиль на морфологічні особливості та технологічні показники хлібопекарних дріждів. The influence of ultrasound waves on the morphological peculiarities and technological cursors of backer’s yeast is investigatted.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleДія ультразвуку на хлібопекарні дріжджіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2000. – № 414

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf802.17 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.