https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8771
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Росолова, Р. О. | - |
dc.contributor.author | Мельник, С. Р. | - |
dc.contributor.author | Мокрий, Є. М. | - |
dc.date.accessioned | 2011-05-19T08:06:03Z | - |
dc.date.available | 2011-05-19T08:06:03Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Росолова Р. О. Дослідження термостабільності ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466 / Р. О. Росолова, С. Р. Мельник, Є. М. Мокрий // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 414 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 152-154. – Бібліографія: 2 назви. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8771 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив тривалості теплової обробки та концентрації хлориду кальцію на активність ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466. Встановлено можливість підвищення активності амілолітичних ферменів та оптимальні умови їх активації. The influence of heating time and salt concentration on activity of enzyme preparation Amyloglucawamoryne Lx-466 has been studied. Possibility enhancement of amylolitical enzyme activity and optimal conditions its activation has been found. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Дослідження термостабільності ферментного препарату Амілоглюкаваморін Гх - 466 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2000. – № 414 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.