Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8537
Title: Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом
Authors: Люлик, В. Л.
Сидоров, Ю. І.
Новіков, В. П.
Влязло, Р. Й.
Bibliographic description (Ukraine): Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом / В. Л. Люлик, Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 93-95. – Бібліографія: 3 назви.
Issue Date: 2000
Publisher: Видавництво Державного університету «Львівська політехніка»
Keywords: хлібопекарські дріжджі
рентабельність
Abstract: Розрахована модель ферментаційного відділення виробництва хлібопекарських дріжджів потужністю 120 тонн за добу з подачею повітря струминно-інжекційним методом. Показано, що концентрацію дріжджів у культуральній рідині можна підняти до 322 кг/м3, що дає можливість скоротити об'єм апаратури в 3-4 рази і збільшити рентабельність. Is designed a model branch of fermentation of production of yeast by power of 120 tons per day with submission of air by jet-injected method. Is shown, that the concentration of yeast in a liquid can be lifted up to 322 kg/m3, that gives possibility to reduce volume of the equipment in 3-4 times and to increase profitability.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8537
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2000. – № 395

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf787.38 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.