https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8512
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косів, Р. Б. | - |
dc.contributor.author | Паляниця, Л. Я. | - |
dc.contributor.author | Мокрий, Є. М. | - |
dc.date.accessioned | 2011-04-28T14:05:44Z | - |
dc.date.available | 2011-04-28T14:05:44Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Косів Р. Б. Вплив ультразвукових хвиль на бродильну енергію дріжджоподібних грибів / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Є. М. Мокрий // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 90-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8512 | - |
dc.description.abstract | Вивчено дію ультразвукових (УЗ) коливань на нагромадження дріжджів, швидкість зброджування мелясного сукна на вихід етилового спирту в кінцевому субстраті. Встановлено, що УЗ хвилі зумовлюють підвищення бродильної енергії дріжджоподібних грибів. The ultrasound action on yeast growing, fermentation rate of molasse wort and ethanol yiel in the final substrate was studied. It is established that ultrasound waves cause the increase of yeast fermentation energy. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Державного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | нагромадження дріжджів | uk_UA |
dc.subject | ультразвукові коливання | uk_UA |
dc.title | Вплив ультразвукових хвиль на бродильну енергію дріжджоподібних грибів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2000. – № 395 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.