Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШибанова, О. Б.-
dc.contributor.authorТокарєв, В. С.-
dc.contributor.authorВоронов, С. А.-
dc.date.accessioned2011-04-28T13:51:49Z-
dc.date.available2011-04-28T13:51:49Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationШибанова О. Б. Дослідження кінетики взаємодії сукцинангідриду і діетиленгліколю / О. Б. Шибанова, В. С. Токарєв, С. А. Воронов // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 85-89. – Бібліографія: 9 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8511-
dc.description.abstractВивчено реакцію ацилювання діетиленгліколю (ДЕГ) сукцинангідридом (СА) у N,N-діметилформаміді (ДМФ) у присутності триетиламіну (ТЕА) як каталізатора. Методом H1 ЯМР підтверджено структуру отриманих естерів і досліджено кінетику процесу. Встановлений перший порядок швидкості реакції по концентрації СА і ДЕГ та лінійна залежність швидкості реакції від концентрації ТЕА. Acylation of diethylenglykol (DEG) with succinic anhydride (SA) was studied in N,N-dimethylfomamide using triethylamin (TEA) as a catalyst. The structure of resulting esters was confirmed by means of H1 NMR spectroscopy which was applied for studying the process kinetic as well. It was established that the rate of this reaction has the first order of magnitude with respect to both SA and DEG concentration and depends on TEA concentration linearly.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Державного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.subjectструктура естерівuk_UA
dc.subjectкінетикаuk_UA
dc.titleДослідження кінетики взаємодії сукцинангідриду і діетиленгліколюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2000. – № 395

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.