https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/8374
Title: | Оцінка бізнесу як критерій його конкурентоспроможності |
Authors: | Холява, І. П. |
Bibliographic description (Ukraine): | Холява І. П. Оцінка бізнесу як критерій його конкурентоспроможності / І. П. Холява // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2009. – № 657 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 315–319. – Бібліографія: 2 назви. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Abstract: | Питання конкурентоспроможності підприємств, формування конкурентної політики держави з огляду на стрімкий розвиток підприємницького сектору та бізнес-середовища, загострення конкурентної боротьби, розуміння конкурентних переваг окремими підприємствами визначають актуальність оцінки бізнесу. Розглянуто внутрішні і зовнішні чинники, які впливають на діяльність підприємства, виділено принципи формування майна і бізнесу, проаналізовано компоненти структури капіталу та чинники корегування вартості капіталу. Наведено рекомендації стосовно стратегії розвитку підприємства та формування його конкурентних переваг. The question of competitiveness of enterprises, creating competition policy in view of the rapid development of the business sector and business environment, exacerbated by competition, understanding the competitive advantages of individual enterprises determine the relevance assessment business. The internal and external factors affecting the activities of the company, highlighted principles of property and business analyzed the components of capital structure and capital cost adjustment factors are considered. From this work contains recommendations on development strategy and the formation of its competitive advantage. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8374 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2009. – №657 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.