Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/7710
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХаник, Я. М.-
dc.contributor.authorСтаніславчук, О. В.-
dc.contributor.authorІльків, І. М.-
dc.date.accessioned2011-03-01T10:57:51Z-
dc.date.available2011-03-01T10:57:51Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationХаник Я. М. Проблеми сушіння біологічно-активних продуктів з точки зору енергоощадності та безпеки праці / Я. М. Ханик, О. В. Станіславчук, І. М. Ільків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 85-87. – Бібліографія: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/7710-
dc.description.abstractНаведено результати розрахунку кінетики сушіння пекарських дріжджів фільтраційним методом як крізь пастоподібний шар із додатковим підведенням тепла, так і частинок циліндричної форми. Results of computation of kinetics of drying baker's yeasts by the filtration method both through the paste layer with the additional tricking into of heat are presented, and particles of cylinder form.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.subjectкінетика сушінняuk_UA
dc.subjectпастоподібний шарuk_UA
dc.titleПроблеми сушіння біологічно-активних продуктів з точки зору енергоощадності та безпеки праціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf146.91 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.