https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/7710
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ханик, Я. М. | - |
dc.contributor.author | Станіславчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Ільків, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2011-03-01T10:57:51Z | - |
dc.date.available | 2011-03-01T10:57:51Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Ханик Я. М. Проблеми сушіння біологічно-активних продуктів з точки зору енергоощадності та безпеки праці / Я. М. Ханик, О. В. Станіславчук, І. М. Ільків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 85-87. – Бібліографія: 6 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/7710 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати розрахунку кінетики сушіння пекарських дріжджів фільтраційним методом як крізь пастоподібний шар із додатковим підведенням тепла, так і частинок циліндричної форми. Results of computation of kinetics of drying baker's yeasts by the filtration method both through the paste layer with the additional tricking into of heat are presented, and particles of cylinder form. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | кінетика сушіння | uk_UA |
dc.subject | пастоподібний шар | uk_UA |
dc.title | Проблеми сушіння біологічно-активних продуктів з точки зору енергоощадності та безпеки праці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.