https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/6658
Title: | Безпечність та якість харчової продукції |
Authors: | Бубела, Тетяна Воробець, Ольга |
Bibliographic description (Ukraine): | Бубела Т. Безпечність та якість харчової продукції / Тетяна Бубела, Ольга Воробець // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010. – Випуск 71. – С. 139–144. – Бібліографія: 8 назв. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Видавництво Національного університету “Львівська політехніка” |
Abstract: | Здійснено аналітичне дослідження проблематики у сфері безпечності та якості харчової продукції. Запропоновано створення національного стандарту України «Органічне виробництво» та сформовано рекомендації щодо оцінки його відповідності. Проведено аналитическое исследование проблематики в сфере безопасности и качества продуктов питания. Предложено создание национального стандарта Украины «Органическое производство» и сформированы рекомендации относительно его оценки соответствия. Analytical research in the area of food production safety and quality has been made. The creation of a national standard of Ukraine «Organic production» is proposed and recommendations as to its confirmation estimation are formed. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/6658 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Вимірювальна техніка та метрологія. – 2010. – Випуск 71 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.