Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/6536
Title: Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства
Authors: Столярчук, П.
Сусол, Н.
Сопільник, Л.
Bibliographic description (Ukraine): Столярчук П. Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства / П. Столярчук, Н. Сусол, Л. Сопільник // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007. – Випуск 67. – С. 123–129. – Бібліографія: 8 назв.
Issue Date: 2007
Publisher: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Abstract: Проаналізовано методи оцінювання якості послуг. На основі визначених напрямків покращання об’єктивності розроблено експертно-соціологічний метод, спеціалізований для галузі ресторанного господарства. Выполнены анализ методов оценивания качества услуг. На основании определенных направлений улучшения объективности разработан экспертно-социологический метод, специализированный для отрасли ресторанного хозяйства. The analysis of services quality evaluation methods conducted in the given articles. On the basis of definite directions of objectivity improvement is expertly-sociological method specialized for industry of restaurant economy developed.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/6536
Content type: Article
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2007. – Випуск 67

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf216.75 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.