Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/6533
Title: Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції
Authors: Бондирєв, Віктор
Походило, Євген
Bibliographic description (Ukraine): Бондирєв В. Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції / Віктор Бондирєв, Євген Походило // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007. – Випуск 67. – С. 100–103. – Бібліографія: 13 назв.
Issue Date: 2007
Publisher: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Abstract: Розглянуто проблеми і перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції. Проаналізовано сучасний стан імпедансних методів контролю якості та їхнє використання за кордоном. Окреслено перспективи подальшого розвитку цих методів та потребу їхнього впровадження в Україні. Рассмотрены проблемы и перспективы применения импедансных методов для оценивания качества пищевой продукции. Проанализированы импедансные методы контроля качества, их использование за рубежом. Намечены перспективы дальнейшего развития этих методов и потребностьих внедрения в Украине. In the paper problems and aspects of impedance methods implementation for qua lity control of food producst are considered. Modern achievements in impedance methods of quality control outside of Ukraine is discussed. Possibilities of future development of these methods and expediency of their implementation in our country are analyzed.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/6533
Content type: Article
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2007. – Випуск 67

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf122.21 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.