Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКінаш, Н.
dc.contributor.authorГевусь, О.
dc.coverage.temporal7-9 October 2020, Lviv
dc.date.accessioned2020-12-07T14:12:59Z-
dc.date.available2020-12-07T14:12:59Z-
dc.date.created2020-10-07
dc.date.issued2020-10-07
dc.identifier.citationКінаш Н. Естери кватернізованих ω-амінокарбонових кислот та сахаридів – нові сурфактанти з бактерицидними властивостями / Н. Кінаш, О. Гевусь // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 102. — (Modern methods for production of packaging materials for food industry).
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55621-
dc.format.extent102
dc.language.isoen
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.relation.ispartofFood chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020
dc.titleЕстери кватернізованих ω-амінокарбонових кислот та сахаридів – нові сурфактанти з бактерицидними властивостями
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет “Львівська політехніка”, 2020
dc.contributor.affiliationНаціональний університет «Львівська політехніка»
dc.format.pages1
dc.identifier.citationenKinash N. Estery kvaternizovanykh o-aminokarbonovykh kyslot ta sakharydiv – novi surfaktanty z bakterytsydnymy vlastyvostiamy / N. Kinash, O. Hevus // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 102. — (Modern methods for production of packaging materials for food industry).
dc.citation.spage102
dc.citation.epage102
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.coverage.placenameLviv
Appears in Collections:Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Kinash_N-Estery_kvaternizovanykh_o_aminokarbonovykh_102.pdf612.55 kBAdobe PDFView/Open
2020_Kinash_N-Estery_kvaternizovanykh_o_aminokarbonovykh_102__COVER.png1.04 MBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.