Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯсінська, І. Л.
dc.contributor.authorІванова, В. Д.
dc.coverage.temporal7-9 October 2020, Lviv
dc.date.accessioned2020-12-07T14:12:33Z-
dc.date.available2020-12-07T14:12:33Z-
dc.date.created2020-10-07
dc.date.issued2020-10-07
dc.identifier.citationЯсінська І. Л. Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії / І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 77. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55594-
dc.format.extent77
dc.language.isoen
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.relation.ispartofFood chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020
dc.titleПерспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет “Львівська політехніка”, 2020
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій
dc.format.pages1
dc.identifier.citationenYasinska I. L. Perspektyvy vykorystannia poroshkiv z proroshchenoho nasinnia silskohospodarskykh kultur u yakosti dobavok antyoksydantnoi dii / I. L. Yasinska, V. D. Ivanova // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 77. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
dc.citation.spage77
dc.citation.epage77
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.coverage.placenameLviv
Appears in Collections:Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Yasinska_I_L-Perspektyvy_vykorystannia_77.pdf451.98 kBAdobe PDFView/Open
2020_Yasinska_I_L-Perspektyvy_vykorystannia_77__COVER.png1.42 MBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.