DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Гезь, Я. В. | |
dc.contributor.author | Миколенко, С. Ю. | |
dc.coverage.temporal | 7-9 October 2020, Lviv | |
dc.date.accessioned | 2020-12-07T14:12:31Z | - |
dc.date.available | 2020-12-07T14:12:31Z | - |
dc.date.created | 2020-10-07 | |
dc.date.issued | 2020-10-07 | |
dc.identifier.citation | Гезь Я. В. Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хліба / Я. В. Гезь, С. Ю. Миколенко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 75. — (Modern methods for production of food and food quality assessment). | |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55592 | - |
dc.format.extent | 75 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | Lviv Polytechnic National University | |
dc.publisher | Lviv Polytechnic National University | |
dc.relation.ispartof | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020 | |
dc.title | Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хліба | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2020 | |
dc.contributor.affiliation | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.identifier.citationen | Hez Ia. V. Zastosuvannia biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu v tekhnolohii khliba / Ia. V. Hez, S. Iu. Mikolenko // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 75. — (Modern methods for production of food and food quality assessment). | |
dc.relation.references | 1. Пономарева Е.И., Алехина Н.Н., И.А. Бакаева И.А. Хлеб из биоактивированного зерна пшеницы повышенной пищевой ценности // Вопросы питания. 2016. Т. 85, № 2. С. 116-121. | |
dc.relation.references | 2. Высочина Г.И. Амарант ( Аmaranthusl. ): химический состав и перспективы использования (обзор) // Химия растительного сырья. 2013. № 2. С. 5-14. | |
dc.relation.referencesen | 1. Ponomareva E.I., Alekhina N.N., I.A. Bakaeva I.A. Khleb iz bioaktivirovannoho zerna pshenitsy povyshennoi pishchevoi tsennosti, Voprosy pitaniia. 2016. V. 85, No 2. P. 116-121. | |
dc.relation.referencesen | 2. Vysochina H.I. Amarant ( Amaranthusl. ): khimicheskii sostav i perspektivy ispolzovaniia (obzor), Khimiia rastitelnoho syria. 2013. No 2. P. 5-14. | |
dc.citation.spage | 75 | |
dc.citation.epage | 75 | |
dc.coverage.placename | Львів | |
dc.coverage.placename | Lviv | |
Appears in Collections: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020
|