Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГезь, Я. В.
dc.contributor.authorМиколенко, С. Ю.
dc.coverage.temporal7-9 October 2020, Lviv
dc.date.accessioned2020-12-07T14:12:31Z-
dc.date.available2020-12-07T14:12:31Z-
dc.date.created2020-10-07
dc.date.issued2020-10-07
dc.identifier.citationГезь Я. В. Застосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хліба / Я. В. Гезь, С. Ю. Миколенко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 75. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55592-
dc.format.extent75
dc.language.isoen
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.relation.ispartofFood chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020
dc.titleЗастосування біологічно активованого зерна амаранту в технології хліба
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет “Львівська політехніка”, 2020
dc.contributor.affiliationДніпровський державний аграрно-економічний університет
dc.format.pages1
dc.identifier.citationenHez Ia. V. Zastosuvannia biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu v tekhnolohii khliba / Ia. V. Hez, S. Iu. Mikolenko // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 75. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
dc.relation.references1. Пономарева Е.И., Алехина Н.Н., И.А. Бакаева И.А. Хлеб из биоактивированного зерна пшеницы повышенной пищевой ценности // Вопросы питания. 2016. Т. 85, № 2. С. 116-121.
dc.relation.references2. Высочина Г.И. Амарант ( Аmaranthusl. ): химический состав и перспективы использования (обзор) // Химия растительного сырья. 2013. № 2. С. 5-14.
dc.relation.referencesen1. Ponomareva E.I., Alekhina N.N., I.A. Bakaeva I.A. Khleb iz bioaktivirovannoho zerna pshenitsy povyshennoi pishchevoi tsennosti, Voprosy pitaniia. 2016. V. 85, No 2. P. 116-121.
dc.relation.referencesen2. Vysochina H.I. Amarant ( Amaranthusl. ): khimicheskii sostav i perspektivy ispolzovaniia (obzor), Khimiia rastitelnoho syria. 2013. No 2. P. 5-14.
dc.citation.spage75
dc.citation.epage75
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.coverage.placenameLviv
Appears in Collections:Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Hez_Ia_V-Zastosuvannia_biolohichno_aktyvovanoho_75.pdf407.84 kBAdobe PDFView/Open
2020_Hez_Ia_V-Zastosuvannia_biolohichno_aktyvovanoho_75__COVER.png1.42 MBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.